Milyen szép hosszú, ritka lány neveket tudtok babának?
Figyelt kérdés
Olyan hagyományos neveket légyszi NE mondjatok mint a pl: Loretta, Natália , stb. Ritka különleges legyen! Előre is köszönön2016. márc. 17. 17:28
11/28 A kérdező kommentje:
Még jöhetnek nevek :)
2016. márc. 17. 17:50
13/28 anonim válasza:
"Olyan hagyományos neveket légyszi NE mondjatok mint a pl: Loretta, Natália , stb. Ritka különleges legyen! "
Ezek szerintem bőven különleges nevek. Fiatal vagyok, de még életemben nem találkoztam egyel sem, sőt, a Loretta nevet talán még nem is hallottam soha.
A Karina jó lesz, olyat legalább már élőben is láttam.
14/28 A kérdező kommentje:
Oké és még pár névről elmondanátok a véleményeteket mert tényleg nem tudom mi legyen a neve Klementina Florentina Dorotina Martina
2016. márc. 17. 18:02
16/28 anonim válasza:
Karina? Akkor lehetne már Karolina.. :D
Tereza
Genovéva
Auróra
Stb.m
17/28 anonim válasza:
Csak a Karina.A többi szerintem borzalmas.
18/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat főleg azokat akik neveket is írtak.
2016. márc. 17. 18:14
20/28 anonim válasza:
Mirabella, Miranda (Mirinek becézném :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!