Most lett megritkítva a hajam, mikor lesz újra a régi?
Figyelt kérdés
Nem direkt, így sikerült, de engem nagyon zavar, mindig is nagyon sok hajam volt, és tök szokatlan ez az érzés :SS az, hogy ez most ilyen lett, ugye nem rontott a hajam minőségén?! :S mivel tudnám elősegíteni, hogy olyan legyen, mint régen? (ugye olyan lehet még??) mire figyeljek most? A ricinus olaj segíthet rajtam? Hogyan tovább? És ha lehetséges, mennyi idő múlva nyeri vissza a régi dús alakját? Hogy megy ez ilyenkor? Nagyon rosszul érzem magam miatta... :/2013. szept. 1. 22:17
1/2 anonim válasza:
Nem rontott rajta. Attól függ milyen gyorsan nő a hajad, nekem kb. 1 hónap alatt olyan dús lesz mint volt, csak nem olyan hosszú.
2/2 anonim válasza:
Jaj, nem kell itt pánikolni. Nekem is kb 1 hónap alatt ugyanolyan dús, és csak a végét ritkítják meg, hogy normálisan össze lehessen fogni, gyorsabban száradjon. Nem egy olyan hülye dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!