Milyen szép hosszú, ritka lány neveket tudtok babának?
Figyelt kérdés
Olyan hagyományos neveket légyszi NE mondjatok mint a pl: Loretta, Natália , stb. Ritka különleges legyen! Előre is köszönön2016. márc. 17. 17:28
1/28 anonim válasza:
Melani, Amarilisz, Viviána, Alisa
3/28 anonim válasza:
Édes istenem, milyen neveket vársz ha neked a Loretta hagyományos?
Na várj:Eufrózina, Zsüliett, Genovéva, Angelina, Amidala, Borostyán, Ciklámen, Cinderella, Fernanda, Felíciána, Jemima
De nyugtass meg, hogy nem a gyerekeddel akarsz kiszúrni.. előre félek attól mit találsz szépnek és különlegesnek, ha a Loretta neked hagyományos
4/28 anonim válasza:
Nekünk Bereniké lesz, de a Benedetta is nagyon tetszik :)
5/28 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok a Karina és a Florina névről?
2016. márc. 17. 17:42
6/28 anonim válasza:
A Karina egész viselhető, Florina meg..két hisztis kiscsajt és egy laza erkölcsű tinit ismerek.. nagyon nem szimpatikus név.
7/28 anonim válasza:
A Karina nem rossz 😊 első voltam
8/28 anonim válasza:
Karina tetszik (bár eléggéhasonlít a korinához ami nem jön be) Florina nem.Ha passzol a vezetéknévhez simán jó. ;)
9/28 anonim válasza:
Nem biztos, hogy értem milyen nevekre gondolsz, mivel nekem a Loretta is azért különlegesebb, de azért írok párat.
Abélia
Amaranta
Amarillisz
Ariella
Bereniké
Celesztina
Dorotina
Fabióla
Felícia
Fiorella
Friderika
Jozefina
Klementina
Eleonóra
Noélia
Odília
Ofélia
Szerafina
Szimonetta
Teodóra
Titanilla
Viviána
10/28 anonim válasza:
Karina és a Florina közül nekem a Florina jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!