Ha terhesség alatt végig táppénzen voltál? Segítséget várok?
Kedves 21:26 válaszoló!
Köszönöm hogy segítesz nekem!
Igen január legelső munkanapjától voltam táppénzen.És igen, abban a hónapban kaptam a 15 nap betegszabit.Tehát azt vették volna alapul csak???Mert az Oepes nő valami ilyesmit is mondott tegnap a telefonba, csak járatlan vagyok a témában és hirtelen nem tudtam értelmezni, magyarázta a tavaly januárt is.
Ez elég rosszul érint, mert egész életemben dolgoztam(na még csak 28 éves vagyok, de 19 éves koromtól, becsülettel), és akkor most ki van szúrva a szemem ennyivel:-(((Alig több mint a sima gyes.
Tehát akkor hiba volt évek óta jövedelmem, elbírálták egy "havi" "bérem" alapján a gyedemet???Ami nem is volt igazán bér, csak betegszabi???
Köszi mégegyszer a hozzáértő segítségedet, legalább tisztán látok:-(
Bocsánat, h nem a kérdésedre válaszolok, csak az egyik válaszadódtól szeretnék kérdezni valamit, ha nem gond!?
Kedves K! Ha nem zavarnék, írhatnék neked privátot? Látom, Te nagyon otthon vagy ebben a témában (más hasonló jellegű kérdésnél is láttam már, h válaszoltál), kérdezhetnék valamit Tőled?
Előre is köszönöm:
*Sz*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!