Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha terhesség alatt végig...

Ha terhesség alatt végig táppénzen voltál? Segítséget várok?

Figyelt kérdés
Ha végig táppénzen voltál, akkor tgyáshoz képest mennyiel kaptál kevesebb gyedet?Mert én 20 ezerrel, és sokallom és nem értem.Tavaly végig táppénzen voltam.Ezért ennyivel kevesebb?
2010. ápr. 2. 19:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem, hogy az első 3 hónapban kapok 60-66 ezer forint tgyást, most meg az utolsó két hónapban csak 40 körül. Akkor mennyi gyedet fogok kapni?
2010. ápr. 2. 22:07
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves 21:26 válaszoló!

Köszönöm hogy segítesz nekem!

Igen január legelső munkanapjától voltam táppénzen.És igen, abban a hónapban kaptam a 15 nap betegszabit.Tehát azt vették volna alapul csak???Mert az Oepes nő valami ilyesmit is mondott tegnap a telefonba, csak járatlan vagyok a témában és hirtelen nem tudtam értelmezni, magyarázta a tavaly januárt is.

Ez elég rosszul érint, mert egész életemben dolgoztam(na még csak 28 éves vagyok, de 19 éves koromtól, becsülettel), és akkor most ki van szúrva a szemem ennyivel:-(((Alig több mint a sima gyes.

Tehát akkor hiba volt évek óta jövedelmem, elbírálták egy "havi" "bérem" alapján a gyedemet???Ami nem is volt igazán bér, csak betegszabi???

Köszi mégegyszer a hozzáértő segítségedet, legalább tisztán látok:-(

2010. ápr. 3. 07:42
 13/15 A kérdező kommentje:
hiba=hiába
2010. ápr. 3. 07:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Bocsánat, h nem a kérdésedre válaszolok, csak az egyik válaszadódtól szeretnék kérdezni valamit, ha nem gond!?

Kedves K! Ha nem zavarnék, írhatnék neked privátot? Látom, Te nagyon otthon vagy ebben a témában (más hasonló jellegű kérdésnél is láttam már, h válaszoltál), kérdezhetnék valamit Tőled?

Előre is köszönöm:

*Sz*

2010. ápr. 3. 09:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Nyugodtan írj:)
2010. ápr. 3. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!