Ti hagynátok sírni a 6 honapos gyereket?
Előfordult.
- legtöbbször, mikor wc-n voltam, és nem látott. Akkor bizony megvárta, mg végzek (kb. 2-3 perc).
- meg párszor, amikor már órák óta nyafogott és semmi, de semmi nem volt jó neki. Na, akkor 4-5 percre kimentem az erkélyre, mielőtt földhöz vágok valamit tehetetlenségemben.
Erre azt mondom hogy minden gyerek más! ő is csinàlja ezt de csak akkor ha már álmos vagy fáradt , ha jóllakott és még van energiája akkor eljátszik a szőnyegen!
De a drága nővérem nekem mondja hogy hagyjam sírni mert hisztizik. hagyja sírni a sajátját és tartsa tiszteletbe azt hogy èn hogyan nevelem a gyerekem! te mit tettél volna ha más karjában ordít a gyereked?
Anyósomnál mindig ordít a gyerek..Olyankor annyira rossz hallgatni..Apósomat meg imádja..Mondjuk ő a nyugalom szigete..Úgy belelátnék a fejébe hogy mi alapján dönti el hogy ki a szimpi neki..Mert anyósomat én sem szeretem..:D
Amúgy tény és való..Azt semmi szín alatt nem hagyom hogy olyannál legyen akit nem fogad el..
a siras elkerulesere nekunk 3 dolog valt be:
-Beto hinta, ha nyugos inkabb hintazzon mint kezben kegyen, mellette lehet vegezni a haz dolgait is
-tanulo kutyus, 2x hosszan enekeli az osszes dalt es maris alszik a baba.
-yutub, bogyo baboca/magyar nepmesek, ugyanugy lekoti.
ezek mellett csakis akkor sir ha gorcsol a hasa vagy faj a foga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!