Ti melyik nevet adnátok a babátoknak?
Még nem tudjuk a baba nemét, de mindenképp olyan nevet szeretnénk neki adni, ami külföldön sem hangzik rosszul, nem kimondhatatlan egy "idegen" országban (nyelven) sem. (Ugyanis 2-3 év múlva külföldre költözünk majd...)
Ha lány: Kelly vagy Naomi
Ha fiú: Marco, Carlos vagy Alexander
A vezetéknév: Kerekes
Tudom, hogy a vezetéknév elég "Magyaros" hangzású, de a magyar nevek nem tetszenek, és ha már a vezetékneve magyar lesz (idegen hangzású külföldön), legalább a keresztneve ne legyen az.
Normális válaszokat és véleményeket várok CSAK!!! Köszi :)
Őszintén? Egyiket sem!
Sajnálom, de nem tetszenek eme nevek😬
A Kelly illetve Naomi elég "sarki" nevek. :) Ha már jártál külföldön pár bárban, minden 2. táj csajt naominak hívnak. A kelly meg az amcsiknál van sok. :D Főleg a kis tini lányoknál.
Ezek nem tetszenek, persze ha kötelező választani akkor Naomi.. mert mégis szépek azok a hölgyek.
Carlos nekem nagyon D- Amerika, Marco az kb. mint a magyar Márkó. Ha mégse mentek ki, akkor fura lesz. :D
Alexander meg nem tetszik, mert minden 3. orosz az. Mégis inkább azt választanám, az alexandert.
Más lehetőség nem jöhet szóba esetleg?
Az általad írták nem igazán tetszenek, se nem passzolnak a vezetéknévhez (meg a külföldi fordított sorrendben sem).
Van pár nemzetközileg ismert név ezeken kívül.
Pl.:
Női:
Emma, Laura, Barbara, Tamara, Julia, Alicia, Patricia, Nora, Georgina, Cecilia, Dora, Olivia, Diana, Viktoria, Annabella, Krisztina, Eva, Natalia, Jennifer, Hannah
Férfi:
Kevin, David, Daniel, Oliver, Mark, Erik, Peter, Martin, Adam, Marcell, Benjamin, Patrik
Köszi a válaszokat.
2. válaszoló, nem járok külföldi bárokba :D , de köszi az infót, ezt nem tudtam :) Nekem az Alexander felé húz a szívem, de majd elválik...
3. köszi neked is az infót :)
4. válaszoló: Háát, nem igazán tetszenek az általad felsoroltak, nem jön be egyik sem úgy igazán... Az Alicia tetszik egy kicsit, meg a Hanna, de ezek tucatnevek, rengeteg babát így neveznek el, és igazából ezért nem "tetszenek". Fiúnevek közül a Patrik nem rossz, de a többi nem nyerte el a tetszésem... :/
Sebaj, van még 7 hónapom eldönteni, addig úgy is alakulni- változni fog még a véleményem...
Köszi mindenkinek, hogy írtatok, aranyosak vagytok :)
Naomi és Alexander.
De a Kerekeshez a Kelly jobban passzol, csak az nekem egyáltalán nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!