Adnátok az Elza nevet a babátoknak?
Kislányt várok. A kérdést csak ezért tettem fel, mert nem olyan gyakori a név, kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá. :) Február közepére vagyok kiírva, és még mindig nem tudtunk megegyezni a nevében a párommal.
A Hanna, és az Elza van versenyben. Igazából a párom Hannát szeretne, de én viszont nem szeretnék neki népnevet adni, én az Elzára voksolok. Lehetne persze mind a kettő, de akkor meg megint a kérdés, melyik néven szólítsuk? Köszönöm előre is a válaszokat!
Nekem tetszik, én adnám is a babámnak. :) A Hanna viszont tényleg nagyon gyakori, az Annával együtt mostanában.
Az Elza név valószínűleg népszerűbb lesz a Frozen c. mese hatására. Aki megnézi annak már nem is furcsa a név egyáltalán, és biztos vagyok benne, hogy megemeli majd az Elza nevű kisbabák számát is. :)
let it go, let it go...
amúgy adnám, már a film előtt is tetszett a név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!