Miért bántjátok egymást?
Ez egy nagyon jó kérdés!
Én is találkoztam már nem 1 bunkón, kioktatóan válaszoló emberrel. Hihetetlenek egyesek.
Főleg azért nem értem, mert elvileg az itt válaszolók anyukák. Szegény gyerek, mit tanulhat tőlük :-(((
Arra gondolsz, hogy vki megjegyezte, hogy miért kell 1000* feltenni egy kérdést. Ez nem bántás szerintem, én igazat adok neki.
Mi lenne, ha egész nap semmi mást nem olvasnál itt, mint hogy mikor utalják a csp-t? Mert ugye annyiszor meg lehet kérdezni, ahányszor csak akarjuk. Az 5.-nél már nemigen válaszolnál Te sem, még akkor sem, ha tudod a választ. Ha folyton ismétlődnek ugyanazok a kérdések, elmegy a kedve a válaszadástól még annak is, aki egyébként érdemi válaszokat adna.
Szóval én nem találom bántónak ezt, sőt örülök, hogy a kérdés kiírója felhívta erre a "jelenségre" a figyelmet. Így talán többen használják majd a keresőt.
a szemétkedés, bunkózás részével én sem értek egyet, de amikor már hatszázadszorra kérdezi valaki, h nem védekeztünk, lehetek terhes?......néha kiborító, persze abban igazad van h nem kötelező válaszolni.....
ha felteszek kérdést, én már számítok arra, h függetlenül a kérdéstől valaki bizti beírja, h én vagyok a hülye....szerintem ezek ilyen típusú emberek
Én szoktam "bunkó" lenni, de csak akkor, ha az igazságérzetemet bántja a kérdés.
Mint múltkor az a kérdés, amiben azokat az anyukákat bántották, akik lelki segítséget kértek egy gyenge pillanatukban.
Na azt nem bírom elviselni, ha ilyen oroszlán módra kiszemel valaki a "nyájból" egy épp rossz passzban lévő gyenge "áldozatot", ráharap, és marcangolja ország-világ előtt névtelenül, egy anonim oldalon.
Én ilyenkor nem bírok jó pofát vágni, nem szeretem az ilyen pletykálkodást mások háta mögött.
Na látod, én az ILYEN embereket nem bírom, pedig iszonyú sok van belőlük.
Én is szoktam "bunkó" lenni. Abban az esetben, ha valaki láthatóan provokálni akar másokat a kérdéssel.
Pl. szoptatás-tápszer vagy mondjuk az "anyuka aki dohányzik szereti-e a gyerekét".
Ez a kérdés nem ide való (bár nem dohányzom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!