Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy altatod el a babádat?...

Hogy altatod el a babádat? Mennyi ideig tart nálatok az altatás?

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 23:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Pici fiam születése óta hason alszik, mert forgatta a fejét, ráadásul ha a hátára tettem, akkor olyan volt, mint egy hátára tett teknősbéka, nem szerette. Azóta van el háton mióta lát. Na persze most már forog, úgyhogy mindenhogy szeret lenni.

Mikor picike volt, akkor a mellkasomon altattam, mikor elaludt betettem az ágyába (féltem, hogy mi lesz később, ha majd nehezebb lesz, de egyébként nagyon jó érzés volt), aztán egyik este akkor már olyan 2hónapos körül lehetett, nagyon nyügi volt, erre gondoltam egyet és betettem az ágyába hasra és már aludt is. Hát nyomban sírva fakadtam, hogy nem aludt el a mellkasomon. Na azóta csak az ágyában volt hajlandó elaludni, és ez elkeserített, de persze neki is ez a jobb, ez nyugtatott.

Aztán egy darabig hason letettem és simogattam a hátát meg a fejecskéjét és így aludt el.

Majd olyan 3hónapos volt, amikor hasra tettem ,de annyit ficánkolt, hogy a hátára kellett fordítanom, mert a kajcsit kibukta volna. Ott ültem mellett és csitítgattam, nem sírt, csak nyöszörgött, és max. 10perc és aludt(van egy olyan forgó zenélő az ágyán, ami fölé lóg, elindítani nem indítottam el, de azt nézegette). Aztán másnap este rögtön a hátára tettem , akkor már nem nyöszörgött, hanem lassan elaludt, és aztán hasra fordítottam és úgy aludt tovább. Aztán olyan 5hónapos lett, amikortól már evés után aludt is. De minden esetben hasra fordítom, mert háton nem tud aludni.

Hát én már 2 hónapja nem tudom még nappal sem a kezemben elaltatni.

Sok sikert!

5és fél hónapos kisfiú anyukája

2010. ápr. 2. 17:51
 12/26 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

2hónapos kora óta tápszeres baba, de nem alussza át az éjszakát. Szerintem azért, mert nem egy nagyétkű, és nem bírná ki reggelig.

2010. ápr. 2. 17:54
 13/26 anonim ***** válasza:
Leteszem a kiságyba ha látom, hogy pislog és utána kb. 10 perc és alszik is. 4 hós
2010. ápr. 2. 18:13
 14/26 anonim ***** válasza:
5 hónapos a lányom általában kézben ringatva vagy cicin alszik el. Nap közben 20-20 perceket alszik de. és du. Délben babakocsiban alszik egy órát. Mikor este elringatom, majd leteszem a kiságyba, kipattan a szeme és kezdhetek mindent az elejéről.
2010. ápr. 2. 18:16
 15/26 anonim ***** válasza:
leteszem az ágyba, cumi, forog még egyet-kettőt és elalszik. 6 hetes korától kezdtük ehhez szoktatni és 3 hós korára értük ezt el. Addig kézben, vállon aludt, és ahogy letettük az ágyba, felébredt és üvöltött...:)
2010. ápr. 2. 18:25
 16/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Hét hónapos a fiam.Este egyedül alszik el a szobájában az ágyában, ez így van születése óta.Kb. 5 hónapos koráig nappal csak cicin volt hajlandó elaludni és csak a kanapén, aztán egyik napról a másikra nem volt hajlandó cicin elaludni, csak az ágyában egyedül.Szerencsém volt eddig, remélem így is marad.

/Z/

2010. ápr. 2. 18:46
 17/26 anonim ***** válasza:
7 hónapos lányom cicin alszik el pár perc alatt,utána viszem az ágyába,nem ébred fel reggelig.Nappal is cicin elalszik pár perc alatt,3x1 órát,de autóban babakocsiban állandóan elalszik még mindig.
2010. ápr. 2. 19:26
 18/26 anonim ***** válasza:
Az én kislányom elaludt magától mindig. Letettem, kimentem a szobából, és aludt. Nagyon korán kialakult nála a rendszer. 2 óránként aludt kb. fél órát, ez így ment egészen 9 hónapos koráig. Akkor már kimaradt nála 1-1 alvás, de akkor sem volt probléma. Viszont mióta fel tud ülni/állni, kész katasztrófa! Képtelenség lerakni az ágyba, most tartunk ott, hogy ringatom, ő rendszerint ledobálja a nyusziját, és röhög közben, én meg tiszta ideg vagyok! Néha elalszik a hintában, vagy ha kint vagyunk a babakocsiban. Remélem idővel jobb lesz.
2010. ápr. 2. 19:35
 19/26 anonim ***** válasza:
10 hósok vagyunk!! Nappali alváskor is és este is cicizünk!! Szerencsés vagyok,hogy tudok szoptatni,és mellretétel után pár perc múlva elalszik!!
2010. ápr. 2. 19:40
 20/26 anonim ***** válasza:
19 hónapos, most már csak beteszem a kiságyba és magától elalszik. De az elején kb másfél óra ringatás, később fél óra összebújós altatások voltak.
2010. ápr. 2. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!