Hogy altatod el a babádat? Mennyi ideig tart nálatok az altatás?
Szia!
Az én kisfiam 10 hós múlt és kézben alszik még mindig pedig már 11 kg :)! Engem nem zavar mert mostmár annyit megy hogy mire itt az alvásidő teljesen készen van és 2-3 perc alatt elalszik! Délután babakocsiba 30 percet, este pedig vacsi közben beájul:D!
Én már sokszor próbáltam megtanitani az egyedül elalvásra de nincs erőm hallgatni ahogyan sir szegénykém!!
Amugy sem egy sirós fajta és nekem nagyon rossz volt hallgatni ugyhogy nem kinzom 5 perc miatt!
Az éjszakákat már átalussza 2 hós kora óta!
Amíg kicsi volt és cicizett, addoi közben ott aludt el. De már 3 hónapos kora óta csupán annyi, hogy vacsora, egy kis játék, szeretgetés, aztán beviszem a szobájába, beteszem a kiságyába, jó éjt puszi, simi, lámpaoltás. :) Ennyi, és alszik reggelig
10 hónapos
Szia!
Kezdetben mi is kézben,ölben altattuk el.De úgy 3 hónapos lehetett amikor fürcsi és evés után letettük az ágyba és magától elaludt.Azóta is így van,fürdetés,evés,puszi és kijövök a szobából.Magától elalszik egy hangja sincs.Ha éjszaka felsír akkor persze rohanok hozzá,de ez szerencsére ritkán fordul elő.Nagyon szerencsének érzem magam,amiért ennyire könnyű vele az alvás.
8 hónapos baba anyukája.
1 hónapos kora óta, csak hason alszik el, így hasra teszem és simogatom a hátát, vagy gyengéden ütögetem a popsiját. Ha megfelelő időben teszem le (látom rajta az álmosság jeleit, dörzsöli a szemét, ásít), akkor kb. 5 perc alatt elalszik. Ha nyűgösebb, akkor kis sírás is van. Kb. 4 hós korára alakult ez így ki.
Babakocsiban most már inkább nézelődik, séta közben van, hogy 30 perc után alszik csak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!