Mit kezdjek 14 hónaposommal?
Figyelt kérdés
Mostanában nem nagyon akar enni. Reggeli tápszer. Próbálom kenyérrel etetni, de 3 katona után nem eszik többet, de azt is csak a vajasat. De gyümölcs ált. joghurttal, hiába adom neki kockázva, vagy szeletelve meg sem kóstolja. Az ebéddel eddig nem volt gondom, de most szinte csak az üveges bébikaja kell neki. Délután eddig az ebédből kapott, most tejpépet kap, mert a kenyérrel nem boldogulok. Estére tápszert kap megint. Nassolni nem nassol, bulátát szoktam neki adni. 7 foga van, de nem igazán akar rágni.2010. márc. 31. 19:24
1/3 anonim válasza:
Hát elég szomorúú a történet..nekem már 3 éves a kislányom de ő is volt ilyen helyzetben..nem tudtam mit tegyek..nem tudtam hogy mihez kezdjek..de úg oldottam emg hogy minél változatosabb ételeket adtam neki..és majd megjött az étvágya..persze egészséges ételt adj neki(gyümölcspétet, zölsdségpépet stb..)
2/3 anonim válasza:
Nyugodtan pépesíts és reszeld az almát, ha darabosan nem eszi meg.
21 hósom az almát nem eszi meg a mai napig reszelgetnem kell.
A kenyeret sem eszi igazán, ezért reggelire kap tejpépet,
tápszert mondjuk sose kapott, vacsira is főtt kaját adok neki, mert kenyér nyammogás után keverhetem a tejpépet újra.
Az enyém is sokáig ette az üveges bébiételeket.
3/3 anonim válasza:
Nem akar rágni, ennyi. Majd fog. 17 hósom is ezt csinálja még mindig. 12 foggal. Kijöttek a rágófogai? Nem az fáj neki? Vagy eleve utálta a darabos cuccokat, mint az én fiam? Pár falat kenyér, harapás az ebédemből, aztán kapja a pépesitett főzit, gyümit, tejpépet, tejberizst, tejbedarát, joghurtot. Bízom az áttörésben:) számomra a lényeg, hogy mennyiségileg és minőségileg jól eszik, soha nem volt semmilyen betegsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!