Egyszer éjszaka a hálóingem kapott akkora adagot, hogy még a papucsomba is belefolyt. De muszáj nevetni, olyan édes kis fickó. Persze ő is járt már pórul: egyszer éppen a pelenkát tettem alá, emeltem a lábát, amikor sikerült pisilnie és a kis kuki így éppen őt vette célba. Szegény, nagyon pislogott, nem tudta mi érte az arcát. ;-)
Egyébként egy kis frotírkendőt kéznél szoktam tartani ilyen esetre, hogy azzal felfogjam a pisit. De kb. 80%-ban azt sem tudom, hirtelen, hol van, mire megtalálom, már túl is vagyunk az egészen. :-))
2010. ápr. 2. 11:15
12/24 anonim válasza:
nevetek egy nagyot rajta, és folytatom, mintha mi se történt volna
2010. ápr. 2. 11:16
13/24 anonim válasza:
Ezt nem hiszem eeeel!A vízbe nem lett volna jobb?
:-D
2010. ápr. 2. 12:18
14/24 anonim válasza:
Fura, nekem nem szokott akkor pisilni. 18 hó alatt, kb. kétszer fordult elő.
2010. ápr. 2. 12:31
15/24 anonim válasza:
már kétszer volt kaka is, amit kitett nekem :D:D
Röhögök, nem szólok semmit, éjszaka halkan röhögök, az apja meg ne hallja :D
2010. ápr. 2. 12:46
16/24 anonim válasza:
Az, hogy hoppá. Valahogy ez így önkéntelenül kijön belőlem olyankor. Ez olyan szinten rögzült a gyerekben, hogy most már ha becsúszik a pisi akkor automatikusan mondja is, hogy hoppá és nevet közben. 17 hós a fiam.
2010. ápr. 2. 12:59
17/24 anonim válasza:
Össze vissza bénázok, igy leszünk a nagy igyekezetemben mindketten jó hugyosak:) ujraöltözès...hogy mit mondok? Jajjjjgatok!:)
2010. ápr. 2. 13:03
18/24 anonim válasza:
Meglepődés és nevetés :) Erre ő is meglepődik, és abbamarad a pisi, csak később jön ki a "maradék" :)))
2010. ápr. 2. 13:22
19/24 anonim válasza:
Általában én is azt mondom, hogy ÁÁÁÁÁ! Egyszer volt, hogy az éjszaka közepén végigkakilta a pelenkázólapt, az ágyat ami nem volt letakarva és az én hálóingemet. Na akkor káromkodtam az orrom alatt, de reggel már jót nevettem rajta.:-)
2010. ápr. 2. 13:52
20/24 anonim válasza:
Köööszöööönöööömmmmmmm!!!!!!!!!!!!!
:D
:D
ez már nagyon rég volt nálunk, de mindig jókat nevettünk rajta...
megsúgom volt amikor egy jó adag fosit kaptam glicerin kúpostól, csak úgy repült felém...na az nem volt olyan vicces, visszagondolva már annál inkább...:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!