nekem kisfiam van,az első időben sokszor történt ilyen baleset.volt,hogy a kezemet tettem oda.mintha bármit is felfogna.volt,hogy félreugrottam.
2010. márc. 31. 18:29
2/24 anonim válasza:
Poooopssszzzziiiiii!!!Így hívom a babust,ha nem babusnak.Nem beszélek "csúnyán",legalább is előtte nem!
2010. márc. 31. 18:29
3/24 anonim válasza:
18.29 vagyok.Volt,hogy megfogtam,azthittem valami cérnaszál.
2010. márc. 31. 18:30
4/24 anonim válasza:
Nálunk a pelenkázó szivacs be van tekerve ezzel a vékony műanyag lepedővel és azon van egy textilpelus. Pont az ilyen esetekre. 16hósak vagyunk de még mindíg előfordul és olyankor a falra, földre ment végigcsurgott a szekrényen.
Odateszem a kezem és letakarom, mert úgysem hagyja abba...
Mosolygos és hangosan mondom: hoppá! ejnye, már megint bebisiltünk? - majd jót kacagunk rajta. Szerintem nem szabad haragudni, leszídni vagy kiabálni ezért
2010. márc. 31. 18:32
5/24 anonim válasza:
ÁÁÁÁ! :) Aztán röhögök egy jót. :) Persze a babám is rötyög velem, 6 hónapos. Pont tegnap pisilt egyet fürcsi előtt mikor már nem volt rajta pelus. Igaz akkor apja volt Vele, Ő meg szólt hogy mehetek takarítani és jót nevettünk milyen huncut egy lányunk van. :)
2010. márc. 31. 18:35
6/24 anonim válasza:
Pisipókocska, és jót nevetek rajta.
Ha extrémen nyakon pisil, volt ilyen is, akkor "rászólok", na most jól elintézted anya második/sokadik/ fürdését:) Megpaskolom a popsiját, és megpróbálom becsomagolni, mielőtt jön a következő:)
Én is fogtam már le a kezemmel:) reakció. Mára egész ügyesek vagyunk. Teljes generál a kicsin és rajtam, meg a 1,5méteres környezeten:)
Jó a célzókája a kicsinek:)
2010. márc. 31. 18:50
7/24 Nikcsi válasza:
mar megint... :)
2010. márc. 31. 19:24
8/24 anonim válasza:
Basszuskulcs! És jót röhögünk rajta. Hisz imádom a kis hugyost. :)
2010. márc. 31. 21:55
9/24 anonim válasza:
Neeee máááár! :-))))
2010. ápr. 2. 10:57
10/24 anonim válasza:
hát baba jól elintéztél,majd röhögök ő meg kacag velem:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!