Reggeli első pisi? Ha éjszaka többször is felébredek, mert ki kell mennem, akkor mit csináljak? éjszaka rakjam el, vagy gyűjtsem?
na,az nálam elég nehéz lesz.
Minden esetre nagyon szépen köszönöm a válaszod!
B.U.É.K!!
Akkor szerintem ha nem vagy csalódós fajta, akkor simán ébredés után csináld meg reggel és pár nap múlva ismételd meg,akkor ki kell, hogy mutassa :)
Neked is Boldog Új Évet :):)
Szia!
Én is így voltam vele. A nemvárt után 3 nappal délelőtti pisiből a clearblue-val pozitívat teszteltem. A nemvárt elötti napon a 10-es érzékenységű teszveszes teszt negatívat mutatott, le is mondtam róla.
Ha kibírod, akkor várj 2 napot és akkor tesztelj! Remélem pozitív lesz:)
Csak azért reggeli pisiből kell mert akkor még nem ettél, nem ittál, nincs ami bezavar az eredménybe.
Szóval mindegy, hogy este hányszor mész ki pisilni, akár napközbe is csinálhatnád a tesztet ha nem ennél és nem innál előtte kb 6 órát.
Gondolom 2 korty innivaló nem kavar be?
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát és
B.U.É.K. MINDENKINEK!!!!
Neem, igyál nyugodtan, én nem is értem miért kavarna be az étel és az italfogyasztás. Csak a HCG-re reagál a teszt, szóval az eredményt ez módosítani nem tudja. A sok ivás csak annyiban, hogy ugye akkor többet pisilsz és így a HCG koncentráció változik, kevesebb eséllyel mutatja ki, ezért is jó a reggeli első vizelet, mert ugye akkor elég jó ideje nem volt WC-n az ember és nagyobb koncentrációban lehet jelen a HCG hormon.
Javítsatok ki, ha tévedek, mert tényleg előfordulhat,de szerintem az étel és az ital az eredményt nem befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!