Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tüntethetem el a...

Hogyan tüntethetem el a koszmót a 3 éves lányom fejéről?

Figyelt kérdés
Pár hónaposan jött ki először,akkor sikerült megszabadulni tőle,aztán 2 évesen,jött megint elő,akkor próbáltam az olajat,nem sikerült, aztán majnem 1 évig koszmó ellenes samponnal mostunk hajat, de az se volt jó.
2010. márc. 31. 17:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is más lehet a probléma. Talán ekcéma. Csak a fejbőrön van elváltozás? Nem tudom hol laktok, de nincs a közelben egy jó bőrgyógyász?
2010. ápr. 1. 08:52
 12/13 A kérdező kommentje:

Más probléma nincs. Sajnos nem tudunk váltani,a legközelebbi gyermekorvos nem helyben van,anyagilag nem tudjuk finanszírozni az utat. A bőrgyógyászatra meg beutaló és időpont kell. Úgy néz ki,mint a koszmó, a delsorolt betegségek ismeretlenek a számomra. Kipróbáljuk a körömvirág babakrémet,remélem az segít!

Köszönöm Mindenkinek!!!

2010. ápr. 1. 21:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem a bőrgyógyász a Linola sampont javasolta koszmóra! Én még nem vettem, mert feláztattam neki babaolajjal, lekapargattam, és Sebamed samponnal mosom és nem jön elő megint. A kapargatás sajnos elkerülhetetlen nálunk... :-(
2010. ápr. 1. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!