Hogyan tüntethetem el a koszmót a 3 éves lányom fejéről?
Úgy tudom, ha nem kezelik, a koszmó hamar "elszaporodik" és egyre több lesz a gyerek fejbőrén. Ráadásul a védőnőm szerint erősen viszket is, gondolom a 3 éves gyerek már el tudja mondani, mit érez. Nekünk a Babé sampon jött be, nem olcsó, de jó.
5 hós baba anyukája
Úgy tudom a dokinál lehet felíratni valami sampont amit a gyógyszertárban kevernek ki, kérdezz rá a dokira,
8 hós kislány anyucija:)
Egészen töktuti 100%, hogy ez koszmó? (Lehet korpás szeborrea, atipikus ekcéma, és még tíz dolog... száraz a fülcimpája is, vagy be is repedezik?)
Azért kérdem, mert te vagy az első, akinek a babájáról ilyet olvasok, hogy egy év alatt a Babé samponja nem segített. Lehet, hogy azért nem, mert nem koszmó a probléma. (???)
A Babénak van krémje, egyébként, és van egy körömvirág babakrém, amit a fejbőrbe kell masszírozni, rajta hagyni 10-15 percig, és aztán hajmosás. Én a helyedben elvinném bőrgyógyászatra a gyereket, pláne ha az orvosotokban nem bízol meg (nem tudod lecserélni?).
Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!