Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tüntethetem el a...

Hogyan tüntethetem el a koszmót a 3 éves lányom fejéről?

Figyelt kérdés
Pár hónaposan jött ki először,akkor sikerült megszabadulni tőle,aztán 2 évesen,jött megint elő,akkor próbáltam az olajat,nem sikerült, aztán majnem 1 évig koszmó ellenes samponnal mostunk hajat, de az se volt jó.
2010. márc. 31. 17:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Napraforgó olajjal feláztatod és ledörzsölöd törölközővel.
2010. márc. 31. 17:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor máshogy kérdezem: az olajon és a koszmó elleni samponon kívül van valami más amivel el tudom tüntetni a koszmót? Ezek ugyanis nem használtak.
2010. márc. 31. 18:10
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az eltünik majd.Vagy nagyon zavaró?
2010. márc. 31. 18:13
 4/13 A kérdező kommentje:
Csak engem zavar,hogy látom, és a tudat,hogy nem ilyennek kellene lennie a fejének.
2010. márc. 31. 18:15
 5/13 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, ha nem kezelik, a koszmó hamar "elszaporodik" és egyre több lesz a gyerek fejbőrén. Ráadásul a védőnőm szerint erősen viszket is, gondolom a 3 éves gyerek már el tudja mondani, mit érez. Nekünk a Babé sampon jött be, nem olcsó, de jó.

5 hós baba anyukája

2010. márc. 31. 18:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Majdnem 1 évig használtuk a BABE sampont.
2010. márc. 31. 18:26
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem viszket Neki.
2010. márc. 31. 18:39
 8/13 anonim ***** válasza:

Úgy tudom a dokinál lehet felíratni valami sampont amit a gyógyszertárban kevernek ki, kérdezz rá a dokira,

8 hós kislány anyucija:)

2010. márc. 31. 18:44
 9/13 A kérdező kommentje:
A itteni un. gyerekorvossal az a baj,hogy nem tudni,hol szerezte a diplomáját, és én már semmivel nem merek hozzá fordulni -sima megfázásra allergia gyógyszert írt ki,nem csak nekünk. Rendszeresen az ügyeletes orvosnak kell tovább küldenie a tüdőgyuszis gyerekeket(a nagyobbakat is,nem csak a piciket),mert mindig azt a választ kapják a szülők a gyerekorvostól,hogy nincs semmi baja. Nem 1 szülőnek került így kórházba a gyermeke.
2010. márc. 31. 19:10
 10/13 anonim ***** válasza:

Egészen töktuti 100%, hogy ez koszmó? (Lehet korpás szeborrea, atipikus ekcéma, és még tíz dolog... száraz a fülcimpája is, vagy be is repedezik?)

Azért kérdem, mert te vagy az első, akinek a babájáról ilyet olvasok, hogy egy év alatt a Babé samponja nem segített. Lehet, hogy azért nem, mert nem koszmó a probléma. (???)

A Babénak van krémje, egyébként, és van egy körömvirág babakrém, amit a fejbőrbe kell masszírozni, rajta hagyni 10-15 percig, és aztán hajmosás. Én a helyedben elvinném bőrgyógyászatra a gyereket, pláne ha az orvosotokban nem bízol meg (nem tudod lecserélni?).

Jobbulást.

2010. márc. 31. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!