Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tellik egy napotok?

Hogy tellik egy napotok?

Figyelt kérdés
5-6 hónapos babával.Játék,kaja,alvás,főzés...
2010. márc. 31. 12:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Holnap lesz 6 hónapos.

Reggel 7-kor kel, eszik és még alszik kb fél órát. Majd még hagyom egy kicsit magában, fél 9 körül átöltöztetem, aztán játszunk, 10-kor gyümi, aztán alvás (átlag másfél óra), majd játék, 1 körül ebéd, utána levegőzés (séta vagy csak kitolom a levegőre) ha rossz az idő akkor kicsit játszunk majd 2-körül leteszem aludni, alszik kb 1 órát, utána játék, 4-körül főzelék, játék, 5-körül leteszem, és talán alszik fél órát, aztán még játszunk fürcsiig. 7-kor apa fürdeti, evés és alszik.

Amíg alszk, addig én főzök-mosok vagy amit éppen kell, ill netezek, tornázok, ha fent van akkor tudok mellette vasalni, porszívózni és közben énekelek Neki.

Nektek hogy telik egy nap?

Üdv. (L)

2010. márc. 31. 12:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Én babám 5.5 hónapos.Ő fél 7-kor kel,eszik és vissza az ágyba olyan fél 9-ig.Akkor peluscsere,aztán játék.10-kor gyümi+tejpép és akkor bealszik olyan délig.Megint játék.Fél 2-kor ebéd-tápi.Akkor van a séta.Ha előbb érünk haza mint amikor kaja van,akkor megint játék.5-kor főzi és talán alvás.8-kor fürcsi,kaja,alvás.Néha eljátszik egyedül,de van,hogy nem.A főzést megpróbálom megoldani,amíg alszik.Szép napot Nektek!
2010. márc. 31. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!