Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miket eszik 15 hónapos babátok...

Miket eszik 15 hónapos babátok? Hogy tellik egy napotok? Hány kiló és hány centi? Miket csinál beszél már?

Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:

4nap múlva lesz 15hónapos a kisfiam. Mindent de szó szerint mindent megért, de nem tud válaszolni.Szavakat mond, ismételni próbál minket. A súlya eléggé kevés remélem már 8és fél kiló.Kb.76cm

Reggel nagyon korán kel, 6 körül, joghurt keszk, krémtúró ilyeneket kap, aztán 8körül még eszik valamitde ez nem mindig, 10köröl gyümölcs, kb. fél 11 -11közt elalszik, másfél 2 órát,ebéd levesek vagy fözelék húsos kaják, mindent eszik (ami izlik neki)séta, aztán du is alszik, utánna már nem szoktunk a hidegben lemenni. Mostanában este csináltam már neki tejbegrizt.

Még cicizik.Este a fürdés elött szokott bilibe pisilni:)

Ti?

2010. febr. 20. 11:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Az én kisfiam 24.én lesz 15 hónapos 3400g mal született két hete voltunk mérésen 9300g volt és 80cm. Az evésünk nem mindig egyszerü nem nagyon akar enni. 11 hónaposan indult el meg sem lehet állítani mikor fent van csak megyen egész nap. Beszélgetni még nem akar mondja azt hogy apa baba mama kb enyi. mutassa azt hogy egy éves a kis ujjával ha kérdezem tölle hogy hívnak akkor mondja hogy Ja....nóóóó olyan édes.
2010. febr. 20. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Jaj de jó!Az én lányom is 15 hós lesz 2 nap múlva.

3670 grammal és 56 cm-el született és most...hát le sem merem írni...január közepe fele volt 10 és fél kg és 82 cm.De nem duci,inkább erős csontozatú.Tápszert eszik reggel,este,de. kenyér vmivel,ebéd az amit mi eszünk,du.gyümölcs vagy joghurt,krémtúró.Amúgy mindent eszik már.Reggel 7-8 között kel,fél 1 körül alszik kb.2 órát,este 8-kor megy fürdeni,aztán kaja,alvás.

11 hónaposan indult el ő is,azóta meg sem állt.Ezeket mondja:baba,apa,aja(ritkán),papa,pápá,hoppá,vau,bú,nyam-nyam,gyeje(ritkán).A játékai nem érdeklik,csak a rosszaság. :)

2010. febr. 20. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok, akkor egy napon születtek:)

Bészélni ö sem annyira akar, de be nem áll a szája:)

Anya, apa, Ádá=Ádám, Nyenye=Niki, tete, baba, stb.

A pisis pelust viszi a konyhába a kukába, nagyon édes, csak figyelni kell, mert aztán turkálna is:)

Már egy ideje rákattant a Süsüre, egész nap nézi, a tv-t bekapcsolja, és néha nem tudom hogyan de a dvd-t is elinditja:)

2010. febr. 20. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!