Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tellik a napotok 3hónapos...

Hogy tellik a napotok 3hónapos babátokkal?

Figyelt kérdés
Nekem 23-án lesz 3hós a kislányom.Össz-vissz 1órákat alszik nap közben.Nem nagyon tudom lekötni mit ajánlanátok?
2009. okt. 19. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 10.én volt 3 hónapos. Nagyon jó baba. Napközben kb 2-3szor alszik 1-1,5 órát. Az én kicsi lányom nagyon szeret hintázni. Zenét nagyon szereti, szóval egész nap szól neki valami. Rágókával is jól elvan. Ezeket tudnám ajánlani. Sok sikert, jó babázást
2009. okt. 19. 22:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem a lányom 4,5 hós, és két hete érdekli a rágóka.

Ha ez nem jó, akkor mondókázz neki, énekelj, ezek pár percig érdeklik, de ugyanazokat ismételd naponta, akkor nagyon meg tudja szeretni.

Kiságyra szerelhető forgó zenélő is ad 10 percet neked, játszószőnyeg esetleg (de az enyém nem szereti).

A lányom imádja a gumikönyvet lapozni, nézegetni a pihenőszékben.

Ezen kívül mindig mutatok valami újat neki, amit megfogdoshat, hol papírt, hol műanyag dobozt, hol egy fél pár zoknit, de csak felügyelettel.

2009. okt. 20. 13:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Ja, nekem is keveset alszik, kivétel a délutáni séta, akkor 1,5 óra is összejön :-) Ez van.

Utolsó voltam.

2009. okt. 20. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!