Hogy oldottátok meg a takarózást?
A kisfiam 17hónapos.Egészen újszülött korától nem viseli el a takarót.Pedig már próbáltam több félét,több módban.Pl hogy csak a derekáig takarom,vagy csak keresztben a derekát...
És pár napja/hete már a hálózsákot is egyre nehezebben viseli.Állandóan ki akarna bújni belőle.2 részes pizsiben alszik,mert hiába lenne a méretében rugi,sajnos már azt sem szereti.A szobájában 19-21°C között van.Általában 20°C.Nem az a fázós típus,de hajnalra kicsit hideg a keze.Általában ilyenkor hozom magam mellé.Próbálom betakarni,de addig forgolódik míg le nem rúgja,vagy egyszerűen nem alszik el.
Hogy oldjam meg?
van a lábán zokni :-)
próbáltam feljebb tekerni a fűtést,de 22°C nál már nem alszik,mert látványosan melege van.Már én sem vagyok olyan fázós,mint a szülés előtt,de nekem tél nyár kell a takaró.Bár apa meg szinte sose takarózik.
És ha esetleg most hosszú,majd ha nagyon meleg lesz egy rövid ujjú body meg a pizsi gatyó lenne rajta?mert igazából a dereka miatt aggódom
Az enyém sem bírja, de mindig betakarom. :)
Hosszú ujjú body + rugi + egy vékony hosszú ujjú póló vagy vékonyka pulcsi.
Erre takarom rá a polár plédet, hajszál vékony, csak derékig!!!
Egyébként januárban voltunk szállodában, 16!!! fok volt és képzeljétek sírt, majd vastag takaróval betakartam és reggelig aludt.
Ha fázik, jelezni fogja!
Nagyon forog?
Ha nem, akkor a takarót kösd oda a rácshoz, kezeit tedd a takaró fölé, h ne bújjon be alá.
Anyukám így csinálta velünk.
Én nem tudom megtenni, mert a fiam forgolódik egész éjjel, így mi, ha szereti, ha nem, zsákolunk.:D
Lehet tényleg melege van, próbálj ki egy vékonyabb zsákot, hátha nem szedi le magáról.
igen,nagyon forog,olyan mint én-mint egy ringlispíl.
viszont már nem kiságyban alszik.próbáltam kisebb/szűkebb fazonú hálózsákkal,amiből nem tud kibújni,de abban meg az volt a baja,hogy nem tudta a lábait "tárogatni"
mondtam,olyan hisztis mint az apja és annyira macerás mint az anyja :-))
20:50-es vagyok
a pizsi alá adj bodyt!
A kis testét kell melegítenie meg a derekát!
Vagy pizsigatya és hosszú ujjú body.
Akkor tuti nincs kint semmije.
21:30 vagyok, és mi lenne, ha varrnál neki egy hálózsákot, aminek a lábai olyanok mint egy nadrág, tehát rendesen van szára, és akkor tud rendesen nem tudom már hogy írtad, tárogatni a lábaival :D ?
Tudna benne mozogni, és meg lennél nyugodva, h jó helyen van.
Nekem ennyi jutott még észbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!