Kinél milyen nehézséget okozott a szeparációs szorongás? Hogyan oldottátok meg?
Ha kikerültem a lányom 2 méteres körzetéből, ordított, mint akit nyúznak = maradtam inkább a körzetében.
Éjjel nagyjából 15-20 alkalommal ébredt fel, hogy megnézze megvagyok-e még = inkább vele aludtam, szorosan ölelt, nem engedett el - volt hogy 5 órán keresztül nem tudtam megmozdulni, alig vártam, hogy reggel legyen :S
Nem maradt meg senki kezében, csak nálam.
Nappali alvásnál is ellenőrizgetett, szerencsére mindig vissza tudtam altatni.
Nem volt hajlandó elfogadni a kaját, csak tőlem.
Sokkal többet szopizott mint előtte.
Kb 1 hónap volt a durva, végül is ki lehetett bírni.
Elsőnek: az amikor ha nem lát akkor sír.
Az is ehhez tartozik, hogy nem elég neki, hogy lát, de vele is kell hogy foglalkozzak, tehát nem mosogathatok, vasalhatok, takaríthatok, akkor sem ha mindezt előtte teszem. Folyton ülnöm kell vele a földön és csak ő létezhet számomra.
Szia!
Nálunk kb 1 hónapig volt ilyen. A szobában volt a szárító, de akkor is sírt ha teregettem, tépte a lábam. Mikor leültem hozzá a földre akkor nyugodott meg. Éjszaka úgy átlagban 6-8-szor kelt, de viszonylag könnyen visszaaludt.A legrosszabb, hogy csak én voltam jó neki, az apját nem fogadta el, aki ettől befordult és ő is sokkal több törődést igényelt.Az 56 kilómból egy hónap alatt 9 kilót fogytam...nem volt egyszerű.
Úúgy néz ki, hogy elkezdtünk kilábalni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!