Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinél milyen nehézséget...

Kinél milyen nehézséget okozott a szeparációs szorongás? Hogyan oldottátok meg?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 09:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Várjunk csak, az melyik is??? Amikor máshol nem érzi jól magát, csak a megszokott környezetében? Vagy az, amikor ha nem látja az anyját, akkor sír?
2011. szept. 30. 10:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha kikerültem a lányom 2 méteres körzetéből, ordított, mint akit nyúznak = maradtam inkább a körzetében.

Éjjel nagyjából 15-20 alkalommal ébredt fel, hogy megnézze megvagyok-e még = inkább vele aludtam, szorosan ölelt, nem engedett el - volt hogy 5 órán keresztül nem tudtam megmozdulni, alig vártam, hogy reggel legyen :S

Nem maradt meg senki kezében, csak nálam.

Nappali alvásnál is ellenőrizgetett, szerencsére mindig vissza tudtam altatni.

Nem volt hajlandó elfogadni a kaját, csak tőlem.

Sokkal többet szopizott mint előtte.

Kb 1 hónap volt a durva, végül is ki lehetett bírni.

2011. szept. 30. 15:09
 3/10 A kérdező kommentje:

Elsőnek: az amikor ha nem lát akkor sír.

Az is ehhez tartozik, hogy nem elég neki, hogy lát, de vele is kell hogy foglalkozzak, tehát nem mosogathatok, vasalhatok, takaríthatok, akkor sem ha mindezt előtte teszem. Folyton ülnöm kell vele a földön és csak ő létezhet számomra.

2011. szept. 30. 15:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk kb 1 hónapig volt ilyen. A szobában volt a szárító, de akkor is sírt ha teregettem, tépte a lábam. Mikor leültem hozzá a földre akkor nyugodott meg. Éjszaka úgy átlagban 6-8-szor kelt, de viszonylag könnyen visszaaludt.A legrosszabb, hogy csak én voltam jó neki, az apját nem fogadta el, aki ettől befordult és ő is sokkal több törődést igényelt.Az 56 kilómból egy hónap alatt 9 kilót fogytam...nem volt egyszerű.

Úúgy néz ki, hogy elkezdtünk kilábalni belőle.

2011. okt. 3. 11:01
 5/10 anonim ***** válasza:
sziasztok. mennyi idosek a babaitok? az en 5honapos lanyomnal kezdenek ilyen tunetek lenni es ahogy olvasom nem lesz konnyu...ejszaka egyre gyakrabban ebred es foleg estefele nem jo neki senki, csak en...megoldast meg csak probalunk talalni pl.ugy h szorakoztatni h masokkal is ellegyen...
2011. okt. 3. 11:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Őszintén bevallom, ez engem is rosszul érint, nagyon sokszor elfogy a türelmem. Ha eltűnök valahova, és rábízom pl anyukámra, nem köszönök el, egyszerűen csak eltűnök, ez mindig bejön, és semmi gond. Az, hogy a lakáson belül lohol utánam, azt elég jól tűri, de azért van sírás régóta már, és még mindig, most 14,5 hónapos. Szerintem nem igazán lehet erre más megoldás, mint az idő.
2011. okt. 3. 13:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Az én babám 7 hónapos. Nála hamar kezdődött, mert 4,5 hós kora óta kúszik, úgyhogy hamar kitágult a félelmetes világ. Nekem szerencsére elfogadja Apát, ő fekteti, ő kel hozzá éjszaka, hamar visszaalszik. Egyszer elment 3 éjszakára dolgozni, na akkor volt a csúcs, mert nekem kellett kelni hozzá és 10 lett a vége! Fél óránként látni akart. Nem 1 hónapja tart, és szerintem is csak az idő oldja meg. Szerencsére változó, mert többször elvan magában. Ha megcsinálom a dolgom, akkor ez csak szerencse, hogy mellette "kell" ülnöm :))) Sokszor le is fekszek, ő megy játszani, én meg tudok kicsit pihizni.
2011. okt. 3. 17:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálunk 7-8hónapos korában volt ez. De elvileg lesz még egy köre ennek a szorongásnak...alig várom.
2011. okt. 3. 21:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező!bocsánat, hogy kérdésedre kérdéssel válaszolok, de úgy megörültem a kiirásodat, mert szerintem nálunk pár napja kezdődtek ezek a "tünetek"(7,5 hós), először azt hittem, a foga fáj, annyira visit, ordit, ha leteszem (nem mindig, csak ha nem akar egyedül lenni). Pedig mostanáig nagyon jól eljátszott egyedül majdnem egész nap. Egyelőre még kicsit nehezen viselem, remélem, tényleg kb.1 hónapig tart. Mikor csinálom jól- ha ilyenkor kielégitem a vágyait, és ülök mellette, vagy 1 picit hagyjam hisztizni? Nem akarom elkényeztetni, de sirni sem szeretem hagyni. Köszönöm, ha válaszoltok!
2011. okt. 3. 21:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekünk hetek óta tart. Eddig ültem vele és kielégítettem a vágyait. Nem bírtam sírni hagyni. Itt többet kérdeztem és mondták rosszul csinálom. Mert a férjem szerint is ott lehet hagyni. Én nem ettem, nem mentem wc-re, minden szükségletemet háttérbe szorítottam. Ennek már vége. Kb. 1 hete néha hagyom sírni. Amikor tudom, hogy csak az a baja, hogy nem vele foglalkozok. Ott lehet mellettem, és ott is van, és nem bánom ha üvölt a lábamnál, eszek, mosogatok, főzöm az ebédjét, stb. De ilyen ritkán van szerencsére. Mindig kitűzök valami célt, amit meg akarok csinálni és persze nem tart sokáig. És így részletekben végzem a dolgom, ha kész, akkor az övé vagyok.
2011. okt. 4. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!