Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én csinálok valamit rosszul?...

Én csinálok valamit rosszul? Ti hogy oldottátok ezt meg?

Figyelt kérdés
Kisbabám 4 hónapos, és már négykézlábra feltolja magát és mindig beveri a kis buksiját a kiságy rácsába. Van 3 féle rácsvédőnk és egyik se jó. Túl vékony és keskeny. Ha feljebb húzom és azt fejeli le, ugyan úgy fáj neki.Rájött arra is ha ő a kis kezével letolja akkor kilát, dehát akkor megint ott vagyunk hogy koppan.
2011. aug. 27. 08:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Én le is vettem a fejvédőd, semmi értelmét nem láttam.

1 a gyerek hadakozik ellene mert semmit nem lát.

2a gyerek feje ugyanakkorát koppan

2011. aug. 27. 08:39
 2/3 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem ne aggódj ennyit, pár hét, és ügyesen megtartja magát, megtanulja, hogy nem veri bele a fejét a rácsba, és ha lehet, ne a kiságyban legyen.

Mi egy régi takarót raktunk le a gyerekeknek, több huzat is van hozzá, gyakran lehet mosni, és ott a földön úgy hemperegtek, ahogy akartak. Bőven van hely megtanulni mászni, forogni, és lejjebb már nem esik. :)

De tényleg: még pár hét, és nem lesz ilyen gond, a babák napról napra ügyesebbek. A rácsvédő inkább csak megnyugtatásra van, a szülő részére, több hasznát én nem fedeztem fel. :)

2011. aug. 27. 08:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Mondok jobbat, majd ha fel tud állni, akkor nem a buksit, hanem a száját fogja folyton beleverni, pláne ha ízlik is neki... és a fejvédő nálunk is addig teljesíti funkcióját, amíg alszik a kicsi, igaz ő nem lehúzza, csak egyszerűen rálép.

Ne aggódj semmi baja sem lesz, eddig egyik törpénél sem látok bajt, mert a fejük kopogott párszor az ágyrácsban.

Koppanni, esni, lilulni is meg kell hogy tanuljanak, a java még csak most jön.

2011. aug. 27. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!