Milyenek az éjszakátok akiknek 6,5 hós a babócájuk hányszor ébrednek fel a kis csöppségek?
Penteken volt 6.5 honapos a kisfiam. Kb. 1 honapja kezdett ujra folebredezni ejjelenkent, pedig 7 hetes kora ota ataludta az ejszakat 8-8-ig. Eleinte 1x 2x egy heten ebredt csak fol, de mostanaban mar majdnem minden ejjel folebred 1x. Cicizik es alszik is vissza. Nem tudom mitol kezdte ujra az ejszakai ebredeseket. Mar 6 foga kibujt, de azok nem okoztak problemat.
Nalatok hogy telnek az ejszakak?
Hát nekünk még nincs fogacskánk. De az éjszakáink mostanába zűrösek. Két óránként fel kel cicizik épp hogy egy kicsit és alszik is tovább és újabb két óra múlva ugyanez. Csak nem tudom ezt miért van , És úgy fel kell hogy eléggé sírdogál. Szerinted ez miért lehet? Hátha tudsz nekem valami hasznosat mondani, hogy ez miért lehet
Ez nem régóta van így előtt szépen aludt éjszaka egyszer fel kelt evett és és szépen aludt reggelig.
Mindjárt 7 hós a lányom soha nem aludtuk még át az éjszakát... :(
Nem virrasztunk de masszívan kel egyszer - kétszer... SZoptizik s utána visszaalszik minden ringatás nélkül, 2 foga van és eszik már minden félét.
Nem tudom mi lehet az én kis fiammal hogy 2 óránként kel .Én nem szoktam éjjel böfíztetni lehet az a baj?
vagy már nem tudok mire gondolni
Kisfiam is 6.5 hós. Egy héttel ezelőtt, két hétig egész éjjel 40-70 percenként ébredt. Elég volt cumit adni, vagy visszaringatni, de nem szopizott. 1.5 hetes kora óta nem eszik éjjel és eddig nagyjából végig is aludta. Most megint jobb a helyzet.
Ő megtanult felállni és éjjel is rendszeresen felállt a kiságyban félálomban. Nálatok is vagy a mozgásfejlődés vagy a fogacska okozza.
Még nekünk sincs fogunk, de már a védőnéni látja a csírákat felfelé jönni :)
Kitartás!
Hát nem tudom mire gondoljak , de kezd elég rendesen a dolog, hogy nem tudom a dolgok miértjét
Éhesnek szerintem nem éhes, mert a 2 evés között ki szokott bírni 3 óra hosszát
Egyszerűen nem tudok mire gondolni
Hát ki tartok majd csak jobb lesz hamarossan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!