Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is vettem már le a rácsoka...

Más is vettem már le a rácsokat és altatta sima (leesésgátlós) ágyban 19 hónapos körüli babáját? Megváltozott az éjszakátok miatta?

Figyelt kérdés

Ma vettük le a rácsokat 19 hónapos fiam ágyáról. Nagyon örült neki, fülig ért a szája, nagyokat sikítozott örömében, ki- be szállt az ágyról, viszont amikor az alvásra kerül a dolog, úgy néz ki hogy annyira fel van villanyozva a rácsok hiányától hogy nem akar aludni. 1,5 órát ültem az ágya mellet, mire elaludt. Nevetgélt, folyton nézett körbe, játszadozott, nem akart aludni, aztán a fáradtság győzött. Ha megpróbáltam otthagyni az ágyában és mondtam neki hogy ha játszol anya kimegy, természetesen rögtön jött utánam...

Másnál is ilyen nehéz volt az átállás? Vagy még korai levenni a rácsokat?

2010. szept. 4. 21:57
 1/2 anonim ***** válasza:

15hónapos volt a fiam,mikor a kiságyból átszoktattam egy heverőre.leesésgátló nélkül.2okom is volt,a kiságy a kisebb méretű volt,és 5hónap múlva született a testvére,akinek kellett a kiságy.

a fiam amúgy is igényli az anya ott-tartózkodását,míg el nem alszik,így nem volt neki fura.Mondjuk nálunk úgy volt már korábban is hogy a heverőn elaludt és én beraktam a kiságyba.így nem volt neki furcsa.

próbáld napközben is ott altatni és meg fogja szokni.arra viszont számíts,hogy így akár meg is látogathat benneteket éjjel.

2010. szept. 4. 22:06
 2/2 anonim ***** válasza:
1,5 éves , most vettük le a kiságy rácsát. Ugyanúgy alszik mint ha ott lenne a rács.
2010. szept. 5. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!