Babátokkal amikor mentetek nyaralni, az éjszakátok hogyan telt? Jól aludt idegen helyen?
Jövő hónapban megyünk pár napra nyaralni,és tapasztalatokra lennék kíváncsi!!:)
köszönöm szépen előre is!
Szia!
Én 7 hetesen vittem először pár napra a szüleimhez a kislányomat. Az utat (400 km) végigaludta, és ott szokott rá az egyedül elalvásra. Azóta nem kell ringatnom :)
Múlt héten nyaralni voltunk, ott is ugyanúgy aludt, mint itthon (most már 10 hónapos). Én arra figyeltem oda, hogy az esti rutin meglegyen, és az alvósmaci be legyen készítve az ágyba amikor leteszem :)
köszönöm a válaszokat!!!
VÁROK MÉG!!!!!!!!
Szia!
Nálunk sajnos nincs pozitív tapasztalat. Először 5 hónaposan voltunk nyaralni, majd legközelebb 15 hónaposan, de mindkét alkalommal risszul aludt éjszakánként, pedig velünk aludt, de milliószor felklet, felült, nézelődött, nem akart visszaaludni. Sajnos. Remélem nálatok másképp alakul majd.
Kedves utolsó!Hát nem lehetett könnyű....!Sajnálom:(
Remélem nálunk nem történik majd ilyesmi!!!:)
Azért kicsit izgulok,kislányom 11,5hós lesz amikor megyünk.
Nálunk szerencsére nem volt gond, de lehet, hogy csak azért, mert a napközbeni alvás vagy kimaradt (már csak egyszer alszik), vagy rövidre sikeredett, mert annyi volt az újdonság, az élmény, és persze a Picur sem akart kimaradni semmiből, így nappal sehogysem lehetett elaltatni. Viszont az esti fürdés és tápszer után kidőlt, és aludt, mint a bunda reggelig:)
Tavaly nyáron pár hónapos volt, amikor Balatonon voltunk, akkor sem volt gond, pedig ott az esti rutin is felborult, mert strand után koraeste volt fürdés, és utána még nekiindultunk apával sétálni, vacsorázni, a lányom a babakocsiban elvolt, nézelődött, és aztán (a szokásosnál később) elaludt a babakocsiban (az esti tápszert útközben itta meg), és visszatérve az apartmanba már csak áttettem az utazóágyba és aludt is tovább (ha felébredt közben, akkor adtam neki még egy kis tápszert, és úgy visszaaludt). Miután hazajöttünk, minden visszaállt a régi kerékvágásba, egyáltalán nem borult fel a napi rutin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!