Szerintetek is rosszul csinálom a babám napját? Bővebben lent!
Anyósom szerint semmit sem csinálok jól!!
A lányom 7 hónapos lesz 1 hét múlva, reggel 5-6 között ébred, akkor megiszik max 160ml tápszert, később 8:30-9 között "tízóraizunk":-) ami 100g gyümölcs (többet nem kér) 9:30-körül elalszik max 1 órát, 11:30-12 között ebéd, főzelék+tápszer, 12:30-körül elalszil max 2-3 órát, 15:30-kor uzsonna, gyümölcs tejpéppel, vagy simán tejpép max 100g, 19-kor fürdés és tápszer, 19:30-körül elalszik. Nem én alakítottam így, a lányomnak így volt jó. Ez a napunk. Az anyósom szerint hamar teszem le este, és kevesett eszik tízóraira és uzsonnára, mert nyáron nem fogom tudni lettenni a napsütés miatt, ő pedig nem érti ,meg, hogy nem bír tovább fent maradni, 6-kor meg h..lye leszek letenni, szerintem ilyenkor nem kell már.
Bocsi, túl hosszú lett, de nagyon dühít anyósom.
Tényleg rosszul alakult a napunk?
Szerintem nagyon jó a napotok!!!
És inkább korán tedd le mint késön hiszen ha valahova kell mennetek reggel így nincs felboritva a napi rend!!!
Én is így csinálom 8kor legkésöbb a gyerekeknek ágyban a helyük!!!:)
(3 manos anyuka)
Anyos :) tipikus :)
Szerintem csak azert csinalja, mert nem tud masba belekotni es tudja, hogy idegesit Teged, ha valaki azt mondja, hogy valami nem jo a babadnak.
Nyilvan a legjobbat szeretned neki, es ezzel lehet idegesiteni.
Ha azt mondana, hogy nem szep asztalteritot vettel, nyilvan magasrol nem erdekelne :)
Szoval csak duhiteniu akar es Teged es minden kisgyerekes anyukat a babaval lehet.
De csak en gondolom igy lehet :)
Szerintem is tök jó a napotok, ne foglalkozz senkivel, csináld úgy, ahogy nektek jó ! :D
19:47! Visszapontoztalak, mert tök igazad van! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!