Szerintetek is rosszul csinálom a babám napját? Bővebben lent!
Anyósom szerint semmit sem csinálok jól!!
A lányom 7 hónapos lesz 1 hét múlva, reggel 5-6 között ébred, akkor megiszik max 160ml tápszert, később 8:30-9 között "tízóraizunk":-) ami 100g gyümölcs (többet nem kér) 9:30-körül elalszik max 1 órát, 11:30-12 között ebéd, főzelék+tápszer, 12:30-körül elalszil max 2-3 órát, 15:30-kor uzsonna, gyümölcs tejpéppel, vagy simán tejpép max 100g, 19-kor fürdés és tápszer, 19:30-körül elalszik. Nem én alakítottam így, a lányomnak így volt jó. Ez a napunk. Az anyósom szerint hamar teszem le este, és kevesett eszik tízóraira és uzsonnára, mert nyáron nem fogom tudni lettenni a napsütés miatt, ő pedig nem érti ,meg, hogy nem bír tovább fent maradni, 6-kor meg h..lye leszek letenni, szerintem ilyenkor nem kell már.
Bocsi, túl hosszú lett, de nagyon dühít anyósom.
Tényleg rosszul alakult a napunk?
Szerintem az anyósod mutassa meg magát egy orvosnak. :)
Tök jó a napotok, a miénk ugyanígy néz ki (6 hós). (B)
Köszi, ennek örülök:-))
Szerintem nem baj, ha korán elalszik, lehet ha nagyobb lesz el fog tolódni, hiszen tovább bír majd fent lenni.
Szia
Anyósod zárt osztályos, szerintem ez teljesen normális, bár mi tudnánk így tartani!
Pedig a régi öre3gek mondták mindig, hogy egy gyereknek este 7-kor az ágyban a helye!
De ez így is van jól.
A 10 évesem 20-kor fekszik.
A 21 hósom 19.30-20-kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!