Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos korától hagyjátok...

Hány hónapos korától hagyjátok babátokat, hogy kanállal egyedül egyen?

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 11:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

A lányom 1 éves és nem eszik egyedül, csak játszik. Tegnapelőtt volt pont a tv-ben egy gyermekpszichológus aki elmondta, hogy a mostani anyukák túl sokat várnak el a babáiktól és pont azt mondta, hogy neveljük az egyedül evésre, a bilire, meg stb, miért nem beszél megy, meg ilyenek. Szóval a lényeg, hogy siettetjük a kicsiket, hogy mi minél hamarabb visszakapjuk a szabadságunkat az időnket, állásunkat és elvesszük a gyerekkorukat.

Úgy öltöztetjük mint ahogy mi is öltözködünk, szóval sok minden elhangzott.

Na én azóta nem ültettem bilire, ráadtam azt a kis fodros tipegőt amit anyukámtól kaptunk, de túl régimódinak találtam. Nem beszélek állandóan az arcába, hogy mond hogy baba, papa.

Szóval mélyen magamba néztem és rájöttem, hogy van ráció abban amit az a pszichológus mondott.

Bocs csak ezt úgy éreztem meg kel osztanom.

2010. márc. 31. 10:40
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.Az én kisfiam 9 hónapos,mi is 2 kanállal eszünk,kb.egy hónapja adom neki,mert mindíg az kellett neki ami nálam volt.Néha teszek rá egy kicsit,beirányítgatom a szájába,üresen már megy neki....de inkább csak játszik vele.Üti az asztalt és már előre pislog neki:)

Az utolsó hsz-nak,teljesen igaza van,és olyan jó volt ezt olvasni is,pont múltkor kérdezte anyukám,hogy ennek a gyereknek nincs normális ruhája???Csak ilyen felnőttes???És hát bevallom,talán 1 rugija van....és igaza van a pszichológusnak teljesen.És most már én is így fogok hozzá állni...

Köszönöm,és bocsi a nem egészen idevágó válaszért.Ha találok vmi cikket róla,indítok egy új kérdést erről...

2010. márc. 31. 11:33
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok, szerintem ez mint sok minden más, babafüggő, nagyban függ attól, milyen karakter a baba, nyugis, vagy mozgékonyabb, hirtelenebb. ez utóbbi nyilván később tanul meg kanállal enni, mert türelmetlenebb, mint a nyugiodtabb társai. az én kislnyom most volt 15 hónapos, és kb. 2 hete érdekli az egész téma, néha már bemegy valami a szájába, de inkább a 90% az előkén landol, meg a földön meg a ruháján...és olyan is van, hogy ha egy szép adagot sikerül felraknia a kanálra, akkor inkább engem etet meg vele, és ha mondom neki, hogy rakd be a szádba add magadnak, akkor csak rázza a fejét...na ki érti ezt. a poharat is mostanában kezdi maga megfogni, pedig már 6 hós kora óta abból issza a vizet, de még én is fogom mert az egész a nyakában meg a földön kötne ki. szóval gondolom türelem.
2010. márc. 31. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!