Mivel foglaljátok le 3 hó körüli babátokat? Mi az, ami érdekli? Meddig van el egyedül?
Figyelt kérdés
Kislányom napközben 2*20 percet alszik, kellene valami jó ötlet, hogy mivel játszhatna el egyedül.
Köszönöm!
2010. okt. 30. 17:52
1/4 anonim válasza:
az én lányom is 3 hónapos lesz jövőhéten, de sokkal többet alszik mint a tied, igaz ő koraszülött baba és igy csak 1 hónapos lenne.
én vettem neki egy zenélő, világitó projektort amit nagy élvezettel szemlél mindig.
nekünk nagyon bejött, igaz inkább az alváshoz. de nagyon szereti nézegetni(persze ha olyan a kedve) a kiségyra szerelt körforgót, és a játékhidat is.
2/4 anonim válasza:
Háááááát szerintem semmivel!Legalább is az enyém egy percet sem volt el egyedül!:(((Amikor fent van mindig ott kell legyek!4 hónapos és ez mindig így volt nála!
3/4 anonim válasza:
ja és 3x20-30 percet alszik Ő is!
4/4 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugtat, hogy nem csak az én babám van fent sokat.:)))) A projektoros vetítőn már én is gondolkodtam, ezek szerint hasznos lehet.
Kislányom is 100%-ban egy embert igényel, de így sajnos nem jut időm semmire. :(
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 30. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!