Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel foglaljátok le 3 hó...

Mivel foglaljátok le 3 hó körüli babátokat? Mi az, ami érdekli? Meddig van el egyedül?

Figyelt kérdés

Kislányom napközben 2*20 percet alszik, kellene valami jó ötlet, hogy mivel játszhatna el egyedül.

Köszönöm!

2010. okt. 30. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:

az én lányom is 3 hónapos lesz jövőhéten, de sokkal többet alszik mint a tied, igaz ő koraszülött baba és igy csak 1 hónapos lenne.

én vettem neki egy zenélő, világitó projektort amit nagy élvezettel szemlél mindig.

[link]

nekünk nagyon bejött, igaz inkább az alváshoz. de nagyon szereti nézegetni(persze ha olyan a kedve) a kiségyra szerelt körforgót, és a játékhidat is.

2010. okt. 30. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Háááááát szerintem semmivel!Legalább is az enyém egy percet sem volt el egyedül!:(((Amikor fent van mindig ott kell legyek!4 hónapos és ez mindig így volt nála!
2010. okt. 30. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
ja és 3x20-30 percet alszik Ő is!
2010. okt. 30. 18:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Kicsit megnyugtat, hogy nem csak az én babám van fent sokat.:)))) A projektoros vetítőn már én is gondolkodtam, ezek szerint hasznos lehet.

Kislányom is 100%-ban egy embert igényel, de így sajnos nem jut időm semmire. :(

Nagyon köszönöm a válaszokat!

2010. okt. 30. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!