Egyedül hagyjátok 1 év körüli babátokat a kiságyban innivalóval? Cumisüveg vagy csőrös pohár vagy mindegy.
Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 10:21
2/11 anonim válasza:
Én éjjelre teszek be neki csöpögésmentes csőrösben vizet. Így kiszolgálja magát, 12 órát alszik egyben, ezalatt kb. 3 dl vizet iszik meg.
3/11 anonim válasza:
az én 6 hónapos fiam cumis üveggel alszik...én ott szoktam hagyni mert ha lát akkor nem hajlandó elaludni.Persze a szobába vagyok ha valami baj lenne esetleg félre nyel,de ugy hogy ne lásson.:)ja és nem kap bele sok teát kb.20-30ml-t!
4/11 A kérdező kommentje:
és nem féltek h félrenyel, vagy megfullad fekve?
2010. okt. 22. 10:34
5/11 anonim válasza:
Nem. 8 hónapos kora óta napközben is kiszolgálja magát. Ülve is ugyanúgy előfordulhat, hogy félrenyel, nem? Egyébként meg ha félrenyel, akkor köhög és kész. Megfulladni ettől biztosan nem fog. Egyébként 11 hónapos koráig légzésfigyelőt is használtunk. Ha addig nem történt ilyen gond, akkor lassan 13 hónaposan biztosan nem lesz semmi ilyesmi.
6/11 anonim válasza:
nekem kb 3 hónapja iszik igy a fiam éjjel is és még soha nem nyelt félre...igaza van az elöttem válaszolónak ülve is félre nyelhet..gondolj csak bele hogy a felnőtek is félre szoktak nyelni pedig nem fekve isznak..
7/11 anonim válasza:
Most rohadtul nem értem, ezen mit kellett lepontozni. De tudjátok mit? Egészségetekre, idióták!
8/11 anonim válasza:
A lepontozó szerint akkor a felnőttek vagy nem szoktak egyáltalán félrenyelni, vagy csak azért fordulhat elő, mert fekve iszunk. A babák pedig nem tudnak félrenyelni ülve, csak fekve? Megindokolná valaki, aki lepontozott, hogy MIÉRT TETTE?????
9/11 anonim válasza:
Vagy ha félrenyel, akkor tutira megfullad? Mert akkor én már nem ülnék itt, mert bizony előfordult, hogy félrenyeltem, mégis élek.
Egyébként meg fogzáskor például a nyáluk is tud olyan sok lenni, hogy köhécselnek tőle, mert félrenyelik. MÉGSE FULLADNAK MEG TŐLE!!!!
10/11 anonim válasza:
Egyébként csak egy kérdés: hogy szopiznak a babák? Fekve. Megfulladnak az anyatejtől? Ugye nem?! Akkor a víztől miért fulladnának meg???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!