Most egy hónapos a kisfiam, kivihetem a levegőre ebben a hidegben? 15 fok van odakint.
Figyelt kérdés
2008. szept. 17. 16:57
1/10 anonim válasza:
Sztem ne vidd!Menj ki vele egy pár percre az erkélyre,de úgy ,hogy te fogod ,vagy öltöztesd fel és szellőztess ki jól,de minek vinnéd ki.Én sem megyek a fiammal ha nem muszáj.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ, csak jól kiszellőztetek.
2008. szept. 17. 17:11
3/10 anonim válasza:
Akkor mi lesz télen??? Jövő tavaszig csak bent kuksoltok?:(
4/10 A kérdező kommentje:
pénteken szemészetre kell vinnem, akkor úgyis ki kell vinni, én szeretném sétáltatni ilyen időben is csak nem tudom hogy menyi ideig lehetek kinnt vele.
2008. szept. 17. 17:16
5/10 anonim válasza:
Ha rendesen felöltözteted, betakarod, simán kiviheted 1-2 órára is akár. Vagy legalább fél órára! Hozzá kell szoktatni a hűvösebb időkhöz is, lesz még sokkal hidegebb is. Mi csak esőben nem megyünk.
6/10 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy -5 fokig kivihetem, de jól felöltöztetve, huzattól védve. Sosem fázott meg, pedig sétáltunk mínuszban is.
7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat megyünk sétálni
2008. szept. 17. 17:25
8/10 anonim válasza:
Miért ne mennél sétàlni????????????????????????
A babàkra ezért terveztek külön meleg ruhàkat,zsàkszerü takarokat,meg overallt:9
Nem hiszem hogy overàllt nyàrra tervezték,vagy télen a fütöött lakàsba.
Vidd ki de ne fél napokra.
eleinte fél ora,és igy növeld
9/10 anonim válasza:
Vidd csak ki! Az enyém tavaly október végén született, és novemberben már mentünk is sétálni. Asszem talán két hetes volt, vagy már nem is emlékszem, először csak kiültünk a nyitott ablakhoz öt percre, aztán másnap tízre, harmadnap már lementünk öt perc sétára, aztán tízre, következő nap húsz percre, aztán már nagyokat sétáltunk. Szerintem ha adsz rá hosszú ujjú body-t, rugit, pulóvert, őszi bundazsákot (szóval nem azt a nagyon bélelt télit, amiből az overallok is vannak, hanem ami sima ruha anyagból van, csak bélelt), meg sapi sál, akkor mehettek is nyugodtan.
10/10 anonim válasza:
Nyugodtan vidd ki, jót tesz a friss levegő, és nem fog megfázni, ha jól öltözteted fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!