Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kivihetem ilyen hidegben 2...

Kivihetem ilyen hidegben 2 évesemet, ha náthás és köhög?

Figyelt kérdés
El kéne intéznünk pár dolgot (bolt, posta stb), kb. 1 órát lennénk levegőn, babakocsival vinném persze jól bebugyolálva. Félek, nehogy még betegebb legyen :(
2010. nov. 30. 09:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Annyi levegő neki is kell.

A "taknyos"-ködös idő árt neki,abban jobban szaporodnak a bacik.Hidegben megfagynak a bacik:)

2010. nov. 30. 09:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan menjetek. A betegnek is szüksége van a levegőre. Semmi baja nem lesz.
2010. nov. 30. 09:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vidd ki neki is kell a levegőzés és még jobban gyógyul a friss levegőn.
2010. nov. 30. 10:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Én nem viszem ki az én taknyos 2 évesemet. Nálunk csíp a levegő, nagyon hideg van, nem hiszem, hogy gond, ha 2 napig nincs kint.

De ha menned kell, akkor menjetek.

2010. nov. 30. 10:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Nyugodtan vidd ki, nem fog jobban megfázni, ha rétegesen felöltözteted. Ennyi levegőzés tényleg kell, még egy náthás gyereknek is.

Ha belázasodik, akkor inkább pihenjen, de a takonykórnál mehet a gyerek az udvarra (tényleg jót tesz neki, ahogy az előző válaszokban is benne volt, max. nem órákra kell kimenni).

2010. nov. 30. 11:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Hát nem tudom mit csinálok végül, délutánra terveztem a kimenetelt, de most meg mértem egy kis hőemelkedést is (37,2). Majd meglátom mi lesz, ha felkelt...
2010. nov. 30. 11:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha lesz hőemelkedése,vagy láza ne vidd ki!
2010. nov. 30. 14:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Az arcüregnek a hideg és főleg szeles idő egyáltalán nem tesz jót!Ne legyetek kinn sokáig,pár napig csak amíg jobban lesz.
2010. nov. 30. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!