3 hetes kisfiamat kivihetem egy picit ebben a hidegben? Vagy még ne? De akkor mikor jövöhétre is ilyen hidegeket mondanak. De gondolom vmikor elkell kezdenem nem?
Egyelőre ne vidd ki, ahogy fent mondták, bugyoláld be, és nyiss ablakot.
Az én fiam augusztusi, 3 hetesen vittem ki először az udvarra, kb 2 percre, addig csak ablaknál voltunk.
Nagyon pici még, és nagyon hideg van, az ő szervezete még ehhez gyenge.
Nem késtek le semmiről, jövőhéten már az ajtóig vidd, hozzá kell szoknia, de lépésekben.
Az ő hőháztartása szerintem nem eléggé fejlett még a sétához.
Régen hat hetesen vitték ki először a gyereket, ma már mindent siettetünk. Ha "csak" mínusz 4-5 fok lenne, az is más lenne, de -10 alatt a saját fiamat is csak max fél órára viszem ki, pedig már másfél éves lesz.
Szia!
Akár kiviszed, akár nem, ne rakj az arcára semmit.Az a legrosszabb, hogy beizzad alatta, és nem friss oxigént szív.Cumi felesleges, az ekkora babák nem a szájukon veszik a levegőt.Szerintem
4,5 hónapos kisfiú anyukája /Z/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!