Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek van gond a fél...

Szerintetek van gond a fél éves kisfiammal?

Figyelt kérdés

Elsején volt 6hónapos, hasról hátra már kB másfél hónapja fordul,viszont hátról hasra nem. Négykézlábra áll, hintáztatja magát, de nem kúszik, és nem mászik. Ülni szeretne,mindig húzza fel magát. Viszont ami a legjobban aggaszt, hogy nagyon csendes, nagyon keveset gügyög. Ad hangokat, meg berreg, de nem azokat a tipikus gügü, gaga, meg hasonlók, ezeket csak ritkán mondja.igaz, ő alapból nem egy hangos gyerek, sírni is csak igen ritkán sír,nagyon mosolygós, nyugodt barátságos. Szerintetek van vele valami gond, hogy ő nem "beszél "annyit?más anyukáktól hallom,hogy a gyerekük egész nap beszél, be se áll a szája, meg már mondja,hogy baba mama papa...

Az nem tudom számít-e,hogy 3héttel előbb született a kincsem.

2016. jan. 16. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Teljesen koranak megfelelo a fejlodese. Olvass egy kis szakirodalmat, ne mendemondakra hagyatkozz.
2016. jan. 16. 09:31
 2/7 anonim ***** válasza:
A gyerekek nem egyformán fejlődnek. Nem hinném hogy gond van a kicsikéddel, de ha ennyire aggaszt, miért nem a védőnővel beszélsz?
2016. jan. 16. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Miert kell mindig mashoz merni a sajat gyereket? Mas anyuka, mas gyerek ...

Minden gyerek kulonbozo!

Olvass szakirodalmat, hogy a 6 honapos korra mi az elvarhato.

6 honaposan nem kell sem kuszni, sem maszni, sem ulni.

A babam 7 honapos es nem csinalja ezeket.

2016. jan. 16. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok: sem beszelni

Aztan az ilyen szulokbol lesznek azok akik egesz eletukben mashoz viszonyitjak a gyereket.

" Peti jobban tanul! Gabor szorgalmasabb ! Nezd Julcsi milyen ugyes pedig kisebb mibt te !

Ne ess ebbe a hibaba mar most!

2016. jan. 16. 11:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normálisan fejlődik, semmi baja.
2016. jan. 16. 12:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kicsik voltak a gyerekeim én is mindenen aggódtam, nem fordul, nem ül, nem jár. Most sok év távlatából azt mondhatom, hogy semmi okod aggódni. Inkább élvezd a babázást. A lányom, aki fél évesen még egyik oldalra sem tudott fordulni és 15 hónaposan tette meg az első lépéseit, ma versenyszerűen atletizál. Az öccse fél évesen napi 18 órát aludt és nem akkor sírt, ha leraktam az ágyba, hanem akkor , ha kézben volt, és úgy nyugodott meg ha egyedül hagytuk, nem lett autista. 20 hónaposan kezdett járni, ma teljesen egészséges kamasz. A harmadik 18 hónaposan indult el, ma ő is atletizál, és két és fél éves koráig mindössze tíz szót tudott. Aztán fél év alatt megtanult beszélni utolérve a társait. Tehát ne hasonlítsd senkihez a gyerekedet, úgy fejlődik, ahogy neki kell.
2016. jan. 16. 12:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gond a gyerekeddel 😃
2016. jan. 16. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!