Lehet valami gond a kisfiammal? 11 hetes es egyre tobbet alszik ejjel is nappal is.
Figyelt kérdés
Ha felkel eszik jatszunk picit ez kb.1 ora aztan leragad a szeme,ami ezelott nem igy volt,pedig azt olvastam hogy most mar egyre tobbet lessz ebren,de nem egyre tobbet alszik.lehet van valami baja?2008. nov. 14. 23:03
1/3 anonim válasza:
Semmi baja,ne aggódj!Az én fiam is ebben a korban aludt a legtöbbet,ilyenkor te is pihenj,relaxálj,regenerálódj!Az éjszakai alvással azóta sincsenek problémái(4.5 éves).
2/3 anonim válasza:
Szia! Semmi baja nem kell aggódnod és örülhetsz is hogy ennyit alszik. Azt mondják, hogy a kisbabák akkor fejlődnek jól ha sokat alszanak. A későbbiekben pedig már egyre többet lesz fennt. Az enyém most lesz öt hónapos és egy nap fél órát alszik egy huzamban. Valamikor ezt megismétli többször és valamikor csak egyszer. Ne aggódj nálatok is eljön majd az az idő.
3/3 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy nemigazan gyrapszik a sulya,nemtudom miert?igaz ha fenn van ugy jar keze laba,hoogy szerintem letornazza amit felszed,magara.
2008. nov. 15. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!