7-8 hónapos babát kire bíznátok, amíg iskolában vagytok?
Ősszel továbbképzésre szeretnék menni, ami 2 hetente pénteken és szombaton lenne.
Péntek estétől a férjem itthon lesz. Anyósom 1-ig dolgozik, benne megbízom annyira hogy rábízzam, viszont délelőtt mi legyen?
A szüleim nyugdíjasok de 3-4 órára laknak, gondolom szeretnének majd babázni, de előző nap meg kéne érkezniük, nem tudjuk őket hol altatni, meg 2 hetente jöjjenek időre, úgy hogy itt se vagyok?
Apósom műszakban dolgozik és talán meg tudná oldani, viszont se a szüleimben, se benne nem bízom annyira (anyós csecsemőosztályon dolgozik), persze addig még változhat, csak egy 8 hónapos baba nagyon pici még.
Lassan el kéne döntenem, jelentkezzek-e..
A baba még meg sem született, egyelőre azt se tudni, hogy fog-e tudni szoptatni a kérdező.
Ha meg tápszeres lesz, akkor eleve megoldott az etetése, nem egy személyhez kötött.
De anyatejet is le lehet fagyasztani és cumisüvegből adni, amíg ő nincs otthon.
7 hónapos terhes voltam első babámmal, mikor elkezdtem egy 2 éves OKJ tanfolyamot, 3 évvel később fejeztem be, mikor már a harmadikkal voltam terhes. Az én babáim anyatejesek voltak, és nem fogadták el a cumisüveget. Én úgy oldottam meg, hogy nyugdíjas szüleimhez közel jelentkeztem tanfolyamra, és kéthetente odautaztam hozzájuk a gyerek(ek)kel. De előfordult, hogy úgy vizsgáztam, hogy elmentem babával és nagymamával együtt, vizsga előtt, után meg egyszer közben megszoptattam a babát, egyébként anyukám sétált vele.
Tudom, Nálad ez nem megoldható, csak azért írtam, mert szerintem mindenre lehet megoldást találni. Még az is elképzelhető, hogy összeismerkedsz más anyukákkal, akivel egymásra meritek bízni a gyereketeket. Végső esetben bébiszittert is lehet fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!