Ilyen helyzetben kire bíznátok a piciket? (3 és 20 hónaposak)
A hétvégén elmegyünk a párommal pár napra wellnessezni. Úgy volt, hogy a gyerekek maradnak itthon anyukámmal, aki arra a 4 napra ideköltözik (ő Sopronban él, mi Budapesten). Viszont a nagymamám tegnap kórházba került, de semmi súlyos szerencsére. Csak ott van anyukám, mindig megy be hozzá és mondja, hogy ettől függetlenül jön, nem szeretném, hogy az legyen, hogy végig idegeskedi az ittlétet, hogy vajon otthon mi van...
Ezért gondoltam, hogy a gyerekek mehetnének hozzá.
Közben pedig az anyósom is felajánlotta, hogy szívesen vigyáz rájuk, ami azért könnyebb lenne, mert pesti ő is. Csak az a gond, hogy a nagyobbik olyankor teljesen kivetkőzik magából, mert tudja, hogy a nagyival mindent lehet, olyankor nincsenek szabályok. Ez addig működőképes is volt, amíg egyedül volt, de már itt van a tesója, így szerintem az anyósom egy napon belül kikészülne.
Ti hogy oldanátok meg?
Anyóssal!
Hidd el meg fogja oldani ügyesen!
anyós sztem, vagy megosztva a két mama között,
A 3 az 3 hónapot jelent amugy?
Vinném magammal mindkettőt, vagy maradnánk otthon.
Egy 3 hónapost a saját apján kívül senkire nem hagynék, ha nincs vészhelyzet.
Négyesben is megyünk majd, de ez most "felnőtt buli" lesz, nekünk is kell a kikapcsolódás.
Mi picit lazábbak vagyunk ilyen téren, a szüleink is imádják őket és így én sem érzem azt, hogy vége lett az életünknek.
Jaj, ne kiáltsunk már rögtön "sz.r anyát", mert valaki elmegy megünnepelni a férje születésnapját... :D
Ti úgy csináljátok, mi így. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!