Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen helyzetben kire bíznátok...

Ilyen helyzetben kire bíznátok a piciket? (3 és 20 hónaposak)

Figyelt kérdés

A hétvégén elmegyünk a párommal pár napra wellnessezni. Úgy volt, hogy a gyerekek maradnak itthon anyukámmal, aki arra a 4 napra ideköltözik (ő Sopronban él, mi Budapesten). Viszont a nagymamám tegnap kórházba került, de semmi súlyos szerencsére. Csak ott van anyukám, mindig megy be hozzá és mondja, hogy ettől függetlenül jön, nem szeretném, hogy az legyen, hogy végig idegeskedi az ittlétet, hogy vajon otthon mi van...

Ezért gondoltam, hogy a gyerekek mehetnének hozzá.

Közben pedig az anyósom is felajánlotta, hogy szívesen vigyáz rájuk, ami azért könnyebb lenne, mert pesti ő is. Csak az a gond, hogy a nagyobbik olyankor teljesen kivetkőzik magából, mert tudja, hogy a nagyival mindent lehet, olyankor nincsenek szabályok. Ez addig működőképes is volt, amíg egyedül volt, de már itt van a tesója, így szerintem az anyósom egy napon belül kikészülne.

Ti hogy oldanátok meg?

2015. dec. 14. 09:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

én biztos nem hívnám ide anyukámat mikor az anyukája kórházban van! de ha ti viszitek oda a gyerekeket, akkor is ki lesz velük ha anyukád megy a kórházba? egy 3 hónapost még anyukámra se hagynék napokra, na de az, hogy még anyukámnak is le kell őket passzolnia... furán jönne ki. vagy van nagypapa? mert akkor mondjuk más a helyzet!

de őszintén, annyira imádom a mamámat, ő áll hozzám a legközelebb a világon, én nem mennék el wellnessezni úgy, hogy kórházban van. enyém ősszel volt bent 3 napot, hát én 3 napig napig 2x bementem :) bár írod nagy a távolság, gondolom köztetek akkor nincs ilyen viszonyt, de azt meg nem tudom elképzelni.

szóval ha muszáj menni, akkor én anyóst választanám ebben a helyzetben

2015. dec. 14. 21:19
 22/22 anonim ***** válasza:

Miért talán a tápszeres babáknak kevésbé van szükségük az anyjukra?

Lehet hogy én vagyok az ufó, de nekem akkor sem lett "lazább" a kötődésem a kislányomhoz, amikor fel kellett adnunk a szoptatást, és tápszeres lett. Ugyanúgy ott vagyok neki, ugyanúgy nem passzolom le napokra, csak azért mert már nélkülem sem halna éhen.

2015. dec. 14. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!