Gonoszkodás nélkül: Rubint Rékáék gyerekei mit esznek az oviban, iskolábaN? És ha minden kajájukban kevés a szénhidrát, a kislány miért olyan husis? Az enyém is olyan, de "normálisan" eszik.
De hidd el ezeknek a gyerekeknek nagyon rossz életük lesz. Réka amikor terhes volt alig evett szénhidrátot. Utána lehet nézni, mindegyik gyermekük koraszülött volt. A kevés szénhidrátos probléma nem most, 10-enévesen fog előjönni, hanem majd 30 évesen, amikor felmenni nem tudnak majd egy lépcsőn a gyenge szívók miatt...
Hála a drágalátos anyucijuknak!
Nekem nem is a szénhidrát csökkentettség a bajom,hanem az,hogy mennyi mű dolgot esznek.Szerintem.Nem bántom őket,semmi bajom velük,sokaknak segítettek,és ez szép.De valahogy nekem abszurd terhesen édesítőt enni cukor helyett.Az sem jó,de a 2 rossz közül a cukor barátibb.Meg mindenféle mű liszt meg miegymás.Terhesen meg babaként én károsnak érzem.
Azt nem tudtam h mind koraszülött volt.De 3ból 3 az már intő jel.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!