Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gonoszkodás nélkül: Rubint...

Gonoszkodás nélkül: Rubint Rékáék gyerekei mit esznek az oviban, iskolábaN? És ha minden kajájukban kevés a szénhidrát, a kislány miért olyan husis? Az enyém is olyan, de "normálisan" eszik.

Figyelt kérdés
Csak intelligens válaszokat várok!!!
2012. jan. 24. 18:40
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
3 kilót hízott??Azt hogy?Ha a gyerek 3,a lepény 1,a víz 1 kiló,az alapból 5.Éééééredekes ez.....
2012. jan. 24. 20:08
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem magánoviba/suliba járnak, múltkor Norbi a közösségi oldalán irta hogy nem tud mit csinálni a menza kajával de ő nem akar a gyerekéből "különcöt" csinálni, ezért a lánya is azt a kaját eszi.
2012. jan. 24. 20:10
 23/29 anonim ***** válasza:
51%

Réka 12 hetes terhességét akkor jelentette be, mikor én 16 hetes terhes voltam.

Én pontosan 40 hétre szültem, ő előttem szült.

Programozott császár volt mindhárom, az elsőnél állítása szerint faros volt, azért, utána meg azért, mert már az orvosa szerint így nem szülhet természetes úton.

Bocsi az offért.

2012. jan. 24. 20:20
 24/29 anonim ***** válasza:
77%
A gyerekeik normális kaját esznek! Én szeretem őket! Jó látni azt is hogy ők is esznek, kocsonyát, hurkát, kolbászt! Csak épp nem fehér kenyérrel teszik ezt! Bocsi!
2012. jan. 24. 20:31
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
az fb-on Reka rendszeresen kozze tesz olyan fotokat,ahol etteremben esznek,csulkot,kolbaszt! ok is ugy esznek ,mint mi,csak kisebb adagokat!!!
2012. jan. 24. 20:54
 26/29 anonim ***** válasza:
79%
Igen, közzé teszi a képeket, de jó pár alatt láttam már odaírva, hogy ezt, meg azt hoztak hozzá, pl rántott húshoz updates zsemlemorzsát. És ugye meg is csinálják nekik, miért ne tennék?!
2012. jan. 24. 21:28
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
En soha nem iteltem el oket, szerintem egeszsegesen elnek. Hulyeseg, h nem esznek szenhidratot, csak csokkentett szenhidrattartalmu kajakat, ahogy mar irta valaki. Egyik gyereke sem volt koraszulott, mind idore szulettek. Igaz, nem 4-5 kilos babakat szult, de egeszsegesen szulte oket. Van aki hizik 30 kilot es megis 2800 g os babat szul, nem hinnem, h az ovei ezert lettek picik. Ha jol emlekszem, mindharom gyereknel 6 kilot hizott, de lehet ebben tevedek.
2012. jan. 24. 21:37
 28/29 anonim ***** válasza:
63%

először is, az update kaják nem túl egészségesek,nem is értem,hogy tömheti velük a gyerekeit

a sójukban kálium-klorid van nátrium-klorid helyett,ami mérgező

az édesítős italokban aszpartam,ami az idegméreg alapanyaga,szépen felhalmozódik a szervezetben,és rengeteg káros következménye van

azt mondják a cukor nem egészséges,pedig semmi baj vele csupán drágább előállítani,mint az édesítőszert

én nem adnék egy update kaját sem a gyerekemnek,tőlem tömje a sajátjait,csak azt nem értem mikor ki írnak egy kérdést,hogy milyen update ízesítőt adjon a gyerekének.. jó ég és még a hozzátáplálás 4 hónapos elkezdésén rinyálnak sokan,de az hogy valaki szemetet etet a gyerekkel az normális..tőlem egye aki akarja,de el lehet hinni nagy a reklámja ennyi..

2012. jan. 24. 22:55
 29/29 anonim ***** válasza:
Na az utolsó nagyon jól megfogalmazta a lényeget. Egyébként meg engem nem érdekel sem az, hogy csülköt esznek kocsonyával sem azt hogy update kaját. Próbálom elkerülni a róluk szóló híreket, de elég nehéz és ez az ami leginkább zavar. Az arcomba nyomott ál vagy igazi boldogság, mindezt azért, hogy jobban fusson az update szekér. Érdekes módon van olyan "celeb" aki soha nem beszél a gyerekéről nem tudjuk, hogy csokit eszik vagy gyümölcsöt, hogy hogy hívják vagy, hogy egyáltalán van-e neki...és mégis ott van a köztudatban, mert mondjuk olyat alkotott vagy nagyon jó színész stb.
2012. jan. 25. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!