Gonoszkodás nélkül: Rubint Rékáék gyerekei mit esznek az oviban, iskolábaN? És ha minden kajájukban kevés a szénhidrát, a kislány miért olyan husis? Az enyém is olyan, de "normálisan" eszik.
Réka 12 hetes terhességét akkor jelentette be, mikor én 16 hetes terhes voltam.
Én pontosan 40 hétre szültem, ő előttem szült.
Programozott császár volt mindhárom, az elsőnél állítása szerint faros volt, azért, utána meg azért, mert már az orvosa szerint így nem szülhet természetes úton.
Bocsi az offért.
először is, az update kaják nem túl egészségesek,nem is értem,hogy tömheti velük a gyerekeit
a sójukban kálium-klorid van nátrium-klorid helyett,ami mérgező
az édesítős italokban aszpartam,ami az idegméreg alapanyaga,szépen felhalmozódik a szervezetben,és rengeteg káros következménye van
azt mondják a cukor nem egészséges,pedig semmi baj vele csupán drágább előállítani,mint az édesítőszert
én nem adnék egy update kaját sem a gyerekemnek,tőlem tömje a sajátjait,csak azt nem értem mikor ki írnak egy kérdést,hogy milyen update ízesítőt adjon a gyerekének.. jó ég és még a hozzátáplálás 4 hónapos elkezdésén rinyálnak sokan,de az hogy valaki szemetet etet a gyerekkel az normális..tőlem egye aki akarja,de el lehet hinni nagy a reklámja ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!