Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gonoszkodás nélkül: Rubint...

Gonoszkodás nélkül: Rubint Rékáék gyerekei mit esznek az oviban, iskolábaN? És ha minden kajájukban kevés a szénhidrát, a kislány miért olyan husis? Az enyém is olyan, de "normálisan" eszik.

Figyelt kérdés
Csak intelligens válaszokat várok!!!
2012. jan. 24. 18:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Igen jó a kérdés. Én kismamaként cukros voltam, na ott meg kell fogni a szénhidrátot, viszont amit meg be lehet vinni, azt nem lehet, hanem kell. Én nem hiszem, hogy a mértékletes cukor fogyasztás károsabb lenne az agyonédesítőzött üdítőknél, gyümölcs leveknél. Na meg ugye szénhidrátra nagy szüksége van egy fejlődő szervezetnek. Okos dolog jó minőségű szénhidráttal táplálni a szervezetet, de nem kell száműzni.
2012. jan. 24. 19:04
 12/29 anonim ***** válasza:
Én néha nézem délután a kis műsorukat, nagyon jó receptjeik vannak és nem mű. Ha olyanokat esznek, semmi bajuk nem lesz.
2012. jan. 24. 19:15
 13/29 A kérdező kommentje:
De nem vesznek magukhoz szinte semennyi szénhidrátot.A liszt is szénhidrát csökkentett,cukrot nem esznek,gondolom édesebb gyümölcsöt se nagyon,meg krumplit is elvétve.
2012. jan. 24. 19:36
 14/29 A kérdező kommentje:
A másik kérdés ami még felmerül(kicsit Besenyő Pista bácsis),de hogy veszik ki a lisztből a szénhidrátot???Nem lehet vmi veszélytelen(lásd a koffeinmentes kávé!!!).
2012. jan. 24. 19:37
 15/29 anonim ***** válasza:
Nem voltak koraszülöttek csak nem óriásbébinek születtek. 37-38. héten születtek 2700-2900g között. Amúgy nem bírom őket, nem védeni akarom őket. De azt én is hallottam, hogy a Norbi panaszkodott, hogy a gyerek az oviba nutellás kenyeret evett. Nekem az nem tetszik ahogy nevet választottak a gyerekeknek. Lara (divatos, újkeletű), Norbert (hagyományos, meghonosodott), Zalán (ősmagyar) egyáltalán nem passzolnak
2012. jan. 24. 19:38
 16/29 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Nekem a legdurvább az volt, mikor dicsekedett vele a Réka, hogy ő csak 3 kg-mot hízott a 3. terhessége alatt. Oké, de a gyerek, meg a víz, meg a lepény már több, mint 3 kg, nem?! Nekem sincsen bajom velük, de olyan furik. Furi kajákat esznek, állandóan esznek, (a gyerek/ek is). Egy fejlődő szervezetnek minden tápanyagra szüksége van, szénhidrátra is, nem pedig diétára, meg fogyókúrás kajára van szükségük.
2012. jan. 24. 19:47
 17/29 anonim ***** válasza:
*állandóan edzenek
2012. jan. 24. 19:48
 18/29 anonim ***** válasza:
77%

Nemreg lattam valahol egy kis videot ahol a kis zalant etette az update pudingal a Reka... Ez az eletmod nem hiszem hohy fejlodo gyerekeknek valo. Azt nem tudjatok hogy a Reka szoptatott-e? En pont akkor voltam par honapos terhes mikor a Zalan szuletett es hat abszolut nem voltam feldobva attol hogy a Reka szinte edzesrol ment szulni 2700gr koruli babat, es o maga csak 4 kg korul hizott. Egy dolog hogy segitenek fogyni, de ez mar tulzas es frusztralo hogy "lam igy is

Lehet". Konnyu annak akinek a jo kinezet a munkaja is egyben. Es ebbe a nagy egeszsegtudatba nekem sehogy sem paaszol a mumell....

2012. jan. 24. 19:53
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 kilót fogytam, mert cukros lettem. Soha életemben nem ettem olyan egészségesen. Nem szénhidrátmentes, hanem csökkentett szénhidrátalapú ételeket ettem, vagy ha megkívántam valamit, akkor kimértem.Időben jött a pici és normál súllyal.Hideg ráz tőlük, az áltökéletes életüktől, de sok mindenben igazuk van.Semmi mást nem mondanak, mint a dietetikusok. Maximum megspékelik pár vacak étellel, amit nem kell megenni.
2012. jan. 24. 20:01
 20/29 anonim ***** válasza:

A névválasztásuk nekem is nagyon furcsa!

Amúgy kedves Kérdező, pont ezen gondolkodtam én is a minap:) Tehát örülök a kérdésnek! Sztem amúgy a császármetszés sem véletlen...

2012. jan. 24. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!