Lányok! Nektek melyik volt a legnehezebb időszak babátokkal és miért?
Nekem a mostani, a nagyobbik fiam 17 honapos a kicsi 6 hetes, nincs segitsegem, parom dolgozik igy izgalmas. :)
Mikor mindketten sirnak azt se tudom melyikhez fussak elobb, esti furdetes is erdekes, a felvaltott ejszakai kelesekrol nem is beszelek, eszik a pici, mire visszaaludnek tuti hogy felebred a nagy is valamiert. :)
Meg ugy egy 1 ev es sokkal konnyebb lesz, de nem panaszkodom en akartam igy. :) Mert megerdemlem :) :) :)
Sziasztok!Nekem egy 7 hetes fiam van,és az elmúlt 5 hét TÉNYLEG NAGYON NEHÉZ VOLT!!!!Most már kezdünk belejönni,de még nem az igazi...Bezzeg az első 2 hét...tökéletes volt...Most viszont éjszaka jól alszik,csak 3-kor kel enni,aztán 7-kor,és még visszaalszik egy picit.Onnantól kezdve viszont egészen estig eszik!És eszik!Meg néha kicsit eszik is!SEMMIRE nincs időm,a lakás szalad,a sz@ros ruháit épp,hogy be tudom áztatni, és általában este 7-kor reggelizek, 9-kor ebédelek!(Ha van még erőm hozzá).Aztán éjfélig mosás-vasalás-kevéske pakolászás,mindezt lábujjhegyen,mert egy szoba-konyhát bérlünk apukámmal.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
De amikor elkezd kacagni...(Miután együtt sírtunk...)
Ráadásul a környezetemben mindenki okoskodik,mindenki tudja,hogy mit csinálok rosszul,de mint mondtam,segítség semmi...
De mostmár kezdünk belejönni "egymásba".IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!
A fiammal (első baba) az első 2-3 hónap az előttem leírtak alapján (alig beinduló tejcsi,állandó folyamatos éjszakázás,hasfájás,kialvatlanság és semmi segítség).
Aztán 3 hós korától 2 és féléves koráig isteni volt, okos, nyugis, kedves baba, lassabban fejlődött a dolgokban mint az átlag de azért mindig oké volt minden.
Aztán utána jött a brutális hisztis dackorszak (nálunk ez is később kezdődött) és ott teljesen kétségbeestem, hónapokig semmi se vált be egy üvöltés volt az egész napunk reggeltől estig.
Aztán 3 éves kora körül mikorra rendesen megtanult beszélni, végre megint megértettük egymást, és már okos, nagyfiú (óvodás 5 éves:))
A kicsivel (lány) minden időszak öröm volt eddig.:)
2 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!