Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lányok! Nektek melyik volt a...

Lányok! Nektek melyik volt a legnehezebb időszak babátokkal és miért?

Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 20:14
1 2 3
 11/21 Nikcsi ***** válasza:
52%

Nekem a mostani, a nagyobbik fiam 17 honapos a kicsi 6 hetes, nincs segitsegem, parom dolgozik igy izgalmas. :)

Mikor mindketten sirnak azt se tudom melyikhez fussak elobb, esti furdetes is erdekes, a felvaltott ejszakai kelesekrol nem is beszelek, eszik a pici, mire visszaaludnek tuti hogy felebred a nagy is valamiert. :)

Meg ugy egy 1 ev es sokkal konnyebb lesz, de nem panaszkodom en akartam igy. :) Mert megerdemlem :) :) :)

2010. márc. 26. 22:06
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
off Emeld ki a kérdésed, nagyon érdekes kérdés! Én meg azt hittem, csak én tűröm rosszul, de látom, mindenkinek más a nehéz.
2010. márc. 27. 06:02
 13/21 anonim ***** válasza:
A szülés utáni 1 hét!Átvitték a babót a koraszülöttre.Azt mondta a gyerekorvos,hogy két héttel túlhordtam.Hát tehetek én róla....?!Ott meg ugye inkubátor,infúzió a fejben...!Átjártam szoptatni meg "látogatni".Ez egy csöppet megviselt!Na de azóta öröm az élet!!!!!(G)
2010. márc. 27. 07:29
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az amikor azt mondta a doki keveset hízik,és biztos éhes, és emiatt abból állt a napunk, hogy szoptattam és fejtem. Meg az is nehéz volt amikor nem aludt éjjel a foga miatt.
2010. márc. 27. 09:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Nekem egy 7 hetes fiam van,és az elmúlt 5 hét TÉNYLEG NAGYON NEHÉZ VOLT!!!!Most már kezdünk belejönni,de még nem az igazi...Bezzeg az első 2 hét...tökéletes volt...Most viszont éjszaka jól alszik,csak 3-kor kel enni,aztán 7-kor,és még visszaalszik egy picit.Onnantól kezdve viszont egészen estig eszik!És eszik!Meg néha kicsit eszik is!SEMMIRE nincs időm,a lakás szalad,a sz@ros ruháit épp,hogy be tudom áztatni, és általában este 7-kor reggelizek, 9-kor ebédelek!(Ha van még erőm hozzá).Aztán éjfélig mosás-vasalás-kevéske pakolászás,mindezt lábujjhegyen,mert egy szoba-konyhát bérlünk apukámmal.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

De amikor elkezd kacagni...(Miután együtt sírtunk...)

Ráadásul a környezetemben mindenki okoskodik,mindenki tudja,hogy mit csinálok rosszul,de mint mondtam,segítség semmi...

De mostmár kezdünk belejönni "egymásba".IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!

2010. márc. 27. 10:51
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem az első 3 hónap. Részben azért, mert még nagyon tapasztalatlan voltam és szinte soha nem tudtam mi baja lehet, részben az éjszakázások miatt. De leginkább azért, mert a szülésem után még várt rám egy műtét mivel a szülésnél elszúrtak valamit és már alig vártam, hogy túl legyek a második műtéten és újra egészséges legyek. Lelkileg teljesen kikészített ez a dolog és úgy éreztem egy emberi roncs vagyok. De a műtét óta minden tökéletes és ha előre tudtam volna, hogy ez fog velem történni akkor is belevágtam volna, mert a lányom nélkül értelme sem lenne az életemnek.
2010. márc. 27. 11:57
 17/21 anonim ***** válasza:

A fiammal (első baba) az első 2-3 hónap az előttem leírtak alapján (alig beinduló tejcsi,állandó folyamatos éjszakázás,hasfájás,kialvatlanság és semmi segítség).

Aztán 3 hós korától 2 és féléves koráig isteni volt, okos, nyugis, kedves baba, lassabban fejlődött a dolgokban mint az átlag de azért mindig oké volt minden.

Aztán utána jött a brutális hisztis dackorszak (nálunk ez is később kezdődött) és ott teljesen kétségbeestem, hónapokig semmi se vált be egy üvöltés volt az egész napunk reggeltől estig.

Aztán 3 éves kora körül mikorra rendesen megtanult beszélni, végre megint megértettük egymást, és már okos, nagyfiú (óvodás 5 éves:))

A kicsivel (lány) minden időszak öröm volt eddig.:)

2 éves.

2010. márc. 28. 13:06
 18/21 anonim ***** válasza:
Az első három hónap!!!!!!!!!!!!!!És nem soká jön a kistesó, félek is tőle!
2010. márc. 28. 13:13
 19/21 anonim ***** válasza:
Akkor most én leszek a ritka kivétel. Nekem nem volt nehéz az első pár hónap, sőt.Volt, hogy már azt sem tudtam mit csináljak az unalomtól olyan volt a picúrom. Persze a kórház nem volt kellemes, de ott ki szeret. Itthon minden rendben volt. Nappal elvolt, éjjel 2szer evett, mire végzett vissza is aludt. 8 hetes korában átaludta az éjjelt. angyalka volt állandóan. Imádott a babakocsiban, bárhová mehettünk vele, jó kedve volt mindig, nem kellett kézben cipelni, elaludt egyedül. Aztán olyan 8 hónapos kora körül megfordult a világ. Állandóan cipelhettem, nem volt el egyedül, nem lehetett vele sehová menni, a babakocsiban utált, órákig kellett altatgatni. Aztán szép lassan visszaállt minden. Azóta pedig mióta beszél, egy tünemény. Olyan 1 éves kora körül kezdett beszélni, akkor tanult meg járni is. Azóta egész nap dolga van, beszél, játszik. Mostanában hisztizik néha, de ezt meg kell tanulni kezelni. Akarata az van, de sokszor csak nevetek rajta. Szóval 8 hós korától kb 1 évesig volt nehezebb.
2010. márc. 28. 15:47
 20/21 anonim ***** válasza:
első két hét:koraszülöttosztály napi 5xegy óra de ez inkább azért volt nehéz mert nélküle voltam és ő nélkülem.vele talán mikor a 4. foga kijött az volt eddig nehéz de a is csak pár nap volt én minden nehézséget próbálok úgy felfogni hogy ami először volt annál minden csak jobb az hogy velem van az annál csak jobb.pillanatok vannak amik nehezek:ha nem akar aludni vagy enni akkor ki tudok akadni én is picit egy évesék
2010. márc. 28. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!