Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lányok! Nektek melyik volt a...

Lányok! Nektek melyik volt a legnehezebb időszak babátokkal és miért?

Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 20:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem a kórház utáni 1. napok. a védőnő későn jött ki, nem mondta, h tiszta sárga szegénykém. ezután kórházba került. miután kijött, még szenvedtünk sokat a szoptatással. kb. az első 2 hónap.
2010. márc. 26. 20:19
 2/21 anonim válasza:
100%
Nekem az 3 első hónap. nagyon keveset aludt, sokat sírt és rettentő hasfájós volt 4,5 hónapig. 3 hónaposan elkezdett hasra fordulni, a látása is élesedett , el volt magában is, valamivel le tudta kötni magát. Már 3 hetesen volt, hogy este 6kor aludt el először napközben. Nem tudtam sírni hagyni, nem is akartam, így nagyon kimerítő volt. Mára 14 hós tündér, de az éjszakát még mindig nem alussza át.
2010. márc. 26. 20:30
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Az első hét a kórházban, (nem volt tejem, tápszert meg nem kaptunk (!) aztán meg az 1. 2 hónap itthon. Semmire sem volt időm, tapasztalatlan voltam, hasfájós volt.
2010. márc. 26. 20:39
 4/21 anonim ***** válasza:

Így utólag meg sem tudnám határozni. Nehéz volt a hasfájós időszak, nehéz volt a mászni kezdtem időszak, a pakolok időszak, most nehéz az egész nap pofázok időszak, a rugdosás, a hiszti, a sikongatás.

EGyszer minden elmúlik, és jön más helyette....

21 hós és 3 hetes babás

2010. márc. 26. 20:44
 5/21 anonim ***** válasza:
Nekem a mostani. Lányom 19 hónapos és 2 hónap múlva jön a tesóka. Olyan kis ördögfióka, alig bírok vele egész nap. Alig várom hogy megszülessen és talán jobb lesz...
2010. márc. 26. 20:47
 6/21 anonim ***** válasza:

:)

Olyan furi pedig nagyon vártunk már rá nem,és mégis ..?

Nekünk is az első 1-2-3 hónap az összeszokás, a nem alvás az volt baromi nehéz.

Viszont a mostani 19 hónapos dackorszaka sem kutya..

2010. márc. 26. 21:04
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nálam sajnos kijött a szülés utáni depresszió:((( Ez egészen 1 éves koráig tartott. :((( Nagyon "nehezen" fogadtam el a helyzetet,hogy Anya lettem.Tudom nagyon rossz érzés,hát még nekem!Nem voltam még felkészülve rá...

De!Azóta eltelt 4 hónap,így már szinte nem is emlékszem mi történt:)) Imádom a kisfiamat,mindig Vele vagyok,és nagyon boldog Anyának tudhatom magam:))))

Ez ott kezdődött,hogy császárral lett meg,és "késett" a tejelválasztás,amire én nagyon megijedtem,hogy nem lesz tejem.Nagyon sokat sírtam.De aztán beindult.Majd az éjszakák s nappalok nagyon-nagyon nehezek voltak,volt már mikor "feladtam",hogy nem bírom ezt csinálni.Nyugtatót kellett szednem,persze homeopátiásat,mert azért volt annyi eszem,hogy szoptatás alatt NEM szedhetek gyógyszert.Kisfiam sem volt nagy alvó velem ellentétben annak idején,az is "idegesített",mert nagyon fáradt voltam:( Egyszer majdnem kiejtettem a kezemből,mikor éjszaka szoptattam,közben behunytam a szemem,és arra eszméltem,hogy csúszik ki a kezemből a baba:))) De aztán szerencsére nem történt meg.

Tehát nem volt könnyű az biztos,főleg,hogy depis lettem.Nem kívánom ezt senkinek!

Most már "okosabb" vagyok,és tudom kezelni a helyzetet.:)

2010. márc. 26. 21:24
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Kb 2 hónapos korától másfél éves koráig.

Eleinte a hasfájóssága miatt nem aludtunk, később a fogzás miatt. A nem alvást, meg a többszöri éjszakai felébredést nehezen viselem, mert alacsony a vérnyomásom, és lassan tudok csak magamhoz térni ébredéskor.

Most viszont már 2 éves a nagyfiam, és átalusszuk az éjszakákat! :) Ráadásul nagyon okos, ügyes, szépen fejlődik, és állandóan udvarol az anyukájának... (Vagyis nekem. :)) Olyan büszke vagyok rá, hogy meg tudnám zabálni azt a rosszcsont fejét... Igaz, hogy rámol, "segít", bohóckodik, idétlenkedik, de nem lehet haragudni rá.

Ezerszer megérte nem aludni miatta! Még egyet akarok!!! :)

2010. márc. 26. 21:26
 9/21 anonim ***** válasza:
Talán az első 3 hónap. Ahogy az előző hozzászólók is írták, az ember tapasztalatlan, a baba hasfájós, nem eszik rendesen, nem volt tejem, az etetések összeértek, semmire nem volt, időm, energiám, a rengeteg kérdés, hogy jól csinálom e, segítség persze semmi, az egész napom egy merő káosz volt és etetés, ciciztetés, hogy ne legyen tápszer. Aztán szépen beállt a dolog, de végül elfogyott a tejecske, tápszeresek lettünk, végre lett napirend és szépen alakultunk
2010. márc. 26. 21:39
 10/21 anonim ***** válasza:
A fogzásos időszak borított ki leginkább, amikor a kanállal etetés lehetetlenné vált, mert mindig ráharapott a kanálra, vagy ki se nyitotta a száját. Komolyan kétségbe voltam esve.
2010. márc. 26. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!