Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik időszak volt a legnehez...

Melyik időszak volt a legnehezebb a babáddal? Miért?

Figyelt kérdés
kb. másfél éves korig
2010. aug. 2. 22:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 8hótól elég nehéz!Főleg a mikor fogzik:(.Most 1éves!
2010. aug. 2. 22:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Talán az első 6 hét volt a legkegyetlenebb. Egyedül maradtam a babával, hasfájós is volt. Szóval nehéz volt. Lányom most 18 hós.
2010. aug. 2. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:
1-3 hónap, hasfájás miatt! a fogzás ahhoz képest kutyafüle!
2010. aug. 2. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 4-5 hónapos korukig ( az elejétől fogva). Azért, mert hármasikrek és első (és utolsó :) ) babák! Azóta sokkal sokkal jobb és egyre jobb! Persze vannak időszakok, amikor fogzanak, az annyira nem jó, meg az éjszakákat is jó lenne, ha már átaludnák. 13 hónaposak.
2010. aug. 2. 22:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is az elso 3 honap, amig igazan osszeszoktunk. 3 honapos kora korul mar felismertem a jeleket amikor almos es letettem aludni. Szinten 3 honapos kora korul allt be a 4 orankenti eves, ami nallunk sokat konnyitett a dolgon. Elmult a hasfajas is mert mi is hasfajosak voltunk. Elkezdet egyedul is jatszani a jatszoszonyegen ugyhogy volt par szabad percem. Most 6 honapos es nagyon elvezem. :)
2010. aug. 2. 22:37
 6/10 anonim ***** válasza:

nem is tudom...

sokat gondolkoztam, hogy mit írjak...

Az 1. héten kórházban voltunk, semmi más dolgom nem volt, mint vele foglalkozni. A 2. héten anyáméknál voltunk, a párom nélkül, az nagyon rossz volt, mert a férjem annyira hiányzott, hogy szinte minden éjjel vele álmodtam, ráadásul a picivel akkor kezdtem kitapasztalni, hogy mikor mi van, és nehezen ment az éjszakai kelés, szenvedtem a szoptatással, utána tápszer, szóval nagyon rossz volt, viszont anyu segített, főznöm nem kellett. A 3. hét volt talán a legnehezebb: hazajöttünk. A pici ugyan aludt mindíg, ha nem evett, viszont a szoptatással szenvedtem, utána tápszereztem, éjszaka 12-2 óra között evett, 4 órakor megint kelt, 8 órakor megint kelt, zombi voltam. Napközben a felújítás után a házat takarítottam, a főzés könnyen ment. Sokkal jobb lett a helyzet az 5. hét után, mikor már nem volt tejem, nem tudtam szoptatni, éjszaka csak tápszerezés volt, nem tartott másfél órát az etetés, a házat már kitakarítottam. Szóval a 3. hét volt a legnehezebb. Utána volt még egy periódus a 6-7. hét környékén, mikor az volt a kicsi heppje, hogy éjszaka 20 perc alatt evett és további másfél órát szenvedtünk vele a párommal, hogy visszaaltassuk. Az még nagyon szörnyű volt.

2010. aug. 2. 22:55
 7/10 anonim ***** válasza:
az elso év...hasfájos idoszak, szoptatási nehézségek, etetés, soratlan és sokszor tényleg ugyetlen voltam...és állandoan kupi volt korulottem itthon...problémák voltak, vannak azota is (2,5 éves a fiam), de visszagondolva akkor éreztem magam a "legbénábbnak".
2010. aug. 3. 00:16
 8/10 anonim ***** válasza:
az első néhány hónap, mert állandóan szopizni akart, keveset aludt, még enni is alig volt időm.
2010. aug. 3. 11:05
 9/10 anonim ***** válasza:

először azért volt nehéz, mert a babám 10 napig intenzíven volt, aggódtam...aztán mert hasfájós volt. aztán mert a fogzás és a mozgásfejlődés miatt nem aludta át az éjjelt, 40x kelt, meg nagyon anyás lett a szeparációs szorongás miatt....mindez olyan 15 hós koráig. onnatól elkezdett jobban aludni. de most meg tombol a dackorszak....de talán már jobb, vagy kezd jobb lenni. :))

20 hónapos lesz.

2010. aug. 3. 13:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Most a legnehezebb, 8 hónapos fogzik, egész éjjel sír, és egy nap alszok vagy 1 órát, jobb esetben másfelet.
2010. aug. 6. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!