Szoktátok úgy érezni hogy nem bírjátok tovább?
Imádom a lányom mindennél jobban...de a párom rendszerint csak vasárnap van itthon!én tudom hogy értünk dolgozik,de néha úgy gomdolom többet jelentene ha itt lenne velünk...Ezen mindig összeveszünk!Szeretjük egymást csak ez így nagyon nehéz!Segítségem nincs,fogzik a Drágám,második este a héten amit vísítva ordított végig..nem is fürdetem mert elaludt..
Szóval bocsi csak muszáj volt leírnom legalább...
Bocsánat!
Próbáltad már a hordozókendőt? Nálunk nagyon bevált. Imádta, ha magamra kötöm, olyan volt neki, mintha ölben lenne, de én mégis tudtam tőle ezt-azt csinálni.
A másik, hogy nem tudom, adtál-e már a babának Viburcol kúpot fogzásra? Nekünk nagyon jót tett, úgy alszik tőle, mint a bunda. :-) Homeopátiás, nincs mellékhatása.
Én is rengeteget vagyok egyedül, a párom nagyon sokat utazik a munkája révén, 19 hós a lányom (épp túl a fogzáson:-) ), pocaklakó 23 hetes, nem mindig könnyű. Ráadásul általában gyalog, babakocsival kell megoldanom az ügyintézéseket, bevásárlást, stb., mert a párom viszi az autót, muszáj... Nem mindig egyszerű, de megbirkózunk.
Kitartás, lesz ez jobb is! Néha meg egyszerűen aludj egy jót, ha a baba is alszik, pihenten jobb an viseli az ember a nehézségeket.
Igen nagyon gyakran, írtam egy hosszú választ de elszállt, mindenesetre le a kalappal, hogy egyedül vagy, én eléggé kivagyok, pedig napi fél-1 órát elvan a férjem a gyerekkel, de nagyon-nagyon írígylem azokat akiknek nagyszülők be tudnak napközben segítnei. Az első válaszoló jókat írt, fogadd meg!
Egy 8 hós, születésétől kezdve kétemberes, nyughatatlan, éjjel nem alvó, örökmozgó, kiscsákó iszonyat fáradt anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!