Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktátok úgy érezni hogy nem...

Szoktátok úgy érezni hogy nem bírjátok tovább?

Figyelt kérdés

Imádom a lányom mindennél jobban...de a párom rendszerint csak vasárnap van itthon!én tudom hogy értünk dolgozik,de néha úgy gomdolom többet jelentene ha itt lenne velünk...Ezen mindig összeveszünk!Szeretjük egymást csak ez így nagyon nehéz!Segítségem nincs,fogzik a Drágám,második este a héten amit vísítva ordított végig..nem is fürdetem mert elaludt..

Szóval bocsi csak muszáj volt leírnom legalább...

Bocsánat!

2010. márc. 26. 19:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
szia.én még sosem éreztem,de az én párom délután itthon van.Nehéz lehet hogy csak 1 héten egyszer jön haza,de tényleg az legyen előtted,hogy hány embernek nincs munkája,a családomban van olyan apa aki 2 havonta jön csak külföldről haza.de muszáj,meg kell élni valamiből.próbáld egyedüllétre beállítani az életed,mintha egyszülős család lennétek.akkor is meg kellene csinálni mindent.sétálj sokat,játssz sokat,engem pl nagyon megnyugtat ha nézem a fiam ahogy játszik bolondozik,ahogy szaladgál föl le.élvezem őt.aztán megyek csinálom a saját dolgom,amíg hagyja,aztán játszunk együtt kicsit aztán megint folytatom a dolgom.kitartást,gondold azt,hogy mégis csak szerencsés vagy,mert rosszabb is lehetne.
2010. márc. 26. 19:18
 2/17 anonim ***** válasza:
51%
IGEN..ÍGY VAgyok én is..néha sok...én is érzek így,,engem a társasághiány visel meg...egy cipőbe járunk...üdv.sorstárs..pussz
2010. márc. 26. 19:22
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem jó most a Lelkemnek semmi!Séta is csak úgy működik h ölben elaltatom és berakom a kocsiba,és 40 percet mehetünk!Már oda is félve megyek...másfél hete lerakni sem lehet itthon nem alszik,csak este...De 5 kor kel...Ez azóta van így amióta fogzik,addig egy áldott jó gyermekem volt!Tudom h szenved,meg sose hagyom mert ugye tudom h azzal is segítek,ha megölelem!Minden fog után "viccesen" azt mondom már csak 19...már csak 18...
2010. márc. 26. 19:23
 4/17 anonim ***** válasza:
Szia!Én is ebbe a cipőbe járok!Az én párom is sokat dolgozik.Reggel keveset látom mert mennie kell este mire hazaér altatom a picit hulla fáradtan. Az én kislányom 3 és fél hónapos.1 hete borult ki nálam a bili amikor vendégeket hivott és mindent egyedül kellett megcsinálnom.Főzés,takaritás +a lányom 200%-os figyelmet igényel.Addig Ő az anyukájánál piszmogott valamit a kocsin.Igaz,hogy hétvégén sokat foglalkozik a picivel.De az 2 nap.Marad nekem a többi 5.Ez biztos nem vigasz neked,de hátha segit,hogy nem vagy egyedül:-)
2010. márc. 26. 19:27
 5/17 anonim ***** válasza:
Sajnos,a mai helyzetben rosszabb lenne, ha nem dolgozna és veletek lenne. Nekünk mostanában soha nincs pénzünk, mert nem talál munkát a férjem, amitől idegbeteg lettem. Két gyereket kell eltartani, és így nem megy. Ne félj, nemsokára elmúlik ez a fogzós időszak és nyugodtabb lesz a helyzet. Szerintem a párod is szívesebben lenne veletek, mint a melóhelyén, de valószínű nem teheti meg, hogy kevesebbet dolgozzon. Biztosan hiányzik és jó lenne a segítsége, de próbáld megérteni őt is.
2010. márc. 26. 19:30
 6/17 anonim ***** válasza:
Igen, csak az enyémek már nagyok ( 7,5 és 2,5 évesek) és most jövök rá, hogy igaz a mondás kis gyerek kis gond nagy gyerek gond. Most én is padlón vagyok! :-(((
2010. márc. 26. 19:35
 7/17 anonim ***** válasza:
Hát nekem is reggel hn6kor elmegy dolgozni, este 6 körül ér haza, de ma is csak 5 percet volt fent, már ment is locsolni, mert füvesítünk. Utána anyukájáékhoz is bemegy még (ikerház), tehát most f8 múlt, és még nincs fent. Kandallóval fűtünk, még nincs befűtve, a gyereket meg fürdetni kéne. Tegnap egész nap nem tudtam letenni, már kivoltam, de akkor is csak n8-kor jött végleg be. És tegnap anyósom sem volt jól, nem tudott segíteni, így egyedül voltam a kis hiszterikámmal. Nyugi, nem vagy egyedül.
2010. márc. 26. 19:39
 8/17 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna ki a kérdést... de bízzunk benne, hogy lesz ez jobb is ...
2010. márc. 26. 20:10
 9/17 anonim ***** válasza:

Próbáltad már a hordozókendőt? Nálunk nagyon bevált. Imádta, ha magamra kötöm, olyan volt neki, mintha ölben lenne, de én mégis tudtam tőle ezt-azt csinálni.

A másik, hogy nem tudom, adtál-e már a babának Viburcol kúpot fogzásra? Nekünk nagyon jót tett, úgy alszik tőle, mint a bunda. :-) Homeopátiás, nincs mellékhatása.

Én is rengeteget vagyok egyedül, a párom nagyon sokat utazik a munkája révén, 19 hós a lányom (épp túl a fogzáson:-) ), pocaklakó 23 hetes, nem mindig könnyű. Ráadásul általában gyalog, babakocsival kell megoldanom az ügyintézéseket, bevásárlást, stb., mert a párom viszi az autót, muszáj... Nem mindig egyszerű, de megbirkózunk.

Kitartás, lesz ez jobb is! Néha meg egyszerűen aludj egy jót, ha a baba is alszik, pihenten jobb an viseli az ember a nehézségeket.

2010. márc. 26. 20:19
 10/17 anonim ***** válasza:

Igen nagyon gyakran, írtam egy hosszú választ de elszállt, mindenesetre le a kalappal, hogy egyedül vagy, én eléggé kivagyok, pedig napi fél-1 órát elvan a férjem a gyerekkel, de nagyon-nagyon írígylem azokat akiknek nagyszülők be tudnak napközben segítnei. Az első válaszoló jókat írt, fogadd meg!

Egy 8 hós, születésétől kezdve kétemberes, nyughatatlan, éjjel nem alvó, örökmozgó, kiscsákó iszonyat fáradt anyukája

2010. márc. 26. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!