Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy birjátok ki ezt? Nem szoktatok féltékenyek lenni? (lent)
barátomnak elöbb megjegyeztem poénosan h okéé de azé ne nézegessen sok jo csajt a parton:P:D
erre azt mondta h megprobálja de nehéz lesz mert mindig leveszik ott a fürdöruhafölsöjüket stb..
h ne legyek igy féltékeny?:S
távkapcsolatban élek, előfordul, hogy 1-2 hétig nem látjuk egymást. megbízom benne, ő nem is csal meg :D az meg hogy megnéz más nőket... inkább nézze, mint hogy meg is d*gja őket..
15/L
Ez egy nagyon jó kérdés"
Én ugyvagyok vele..ha megbízol benne , és érzed azt a lángot hogy szívből szeret akkor hidd el ő is alig várja hogy urja találkozzatok és más lányra rá sem néz!
Viszont az hogy ilyen fiatal az már kicsit más!:D:D
én bnőm mellett nem bírnám ki ha féltékeny lennék... eléggé körberajongják. én teljesen megbízom benne és így meg sem fordul a fejében h félrelépjen.
barátom bnője minden szarért féltékeny és már kiakassza a gyereket... egyébként a túlzott féltékenység pont az ellekezőjét hozza ki a párodból : kapni fog az alkalmon ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!