Szoktátok úgy érezni, hogy sok már a napi munka, napi rutin, és nem bírjátok már a dolgot?
hát nemtudom én ugyan még tanulok reggel 9-10től általában folyamatosan (kisebb megszakításokkal) este 10-11ig, de már várom hogy legyen egy munkám ahol halálra dolgozhatom magam. :'D nemtudom, lehet azért mert ezelőtt nagyon sokáig nem csináltam semmit, csak úgy "léteztem" és egy életre elegem lett a semmittevésből. meg én nem is igénylem igazán az ilyesmi kikapcsolódásokat, mint mozi, tv, séta, stb, bőven elég ha megy a zene halkan a háttérben, én így is ki tudok kapcsolódni hogy egész nap tanulok kb :D
persze ehhez az is kell gondolom, hogy az ember szeresse amit csinál, gondolom te nem puszta puszta jókedvből dolgozol két munkahelyen :| gondolj arra ha leteszed az egyetemet, lesz lehetőséged normális munkára is, ami mellett lesz szabadidőd.
szerintem rajtad múlik az egész. hány éves vagy amúgy?
Hosszu távon ez nem fog menni, mégha fiatal is vagy,ki fogsz égni, a szervezeted egy idő mulva benyujtja a számlát.
Muszáj pihenni,több időt forditani a kikapcsolódásra, nem csak hajtani 1000L.
Tudom, ez magyar betegség, kell a lóvé a megélhetéshez stb..de ha beteg leszel ez végett,több millió se lesz fontos,csakis az egészséged,ugyhogy kicsit gondold át a dolgot és tervezd ujra az életed.igy elolvasva ez brutális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!