Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pár hetes babát mennyi időre...

Pár hetes babát mennyi időre lehet egyedül hagyni?

Figyelt kérdés
1 órára amíg elmegyek boltba lehet baja? mondjuk ha már alszik. Azt hallottam meghalhat a büfitől vagy valami, ez igaz?

2016. jan. 12. 15:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Jèzusom.van fogalmad róla mennyi minden történhet még magára hagyod???? Pl felébred és akkor sírjon egy óráig mert tök egyedül van??? Vagy zárlatos lesz vmi v bármi. Felelőtlen és az ilyennek gyerek se való már bocs. Vagy vidd magaddal v maradj a seggeden.
2016. jan. 12. 16:26
 12/17 anonim ***** válasza:
94%

Nem szabad egyedül hagyni. 1 órás shoppingolásra?? Dehogy.

MAx amíg kiszaladsz a postáshoz vagy kiviszed a szemetet, addig hagyhatod, ennyi, de boltba inkább vidd magaddal.

2016. jan. 12. 16:36
 13/17 anonim ***** válasza:
46%

[link]

Ugyanaz a kategória. Remélem, feljelentenek, és kapsz egy kis letöltendőt...

2016. jan. 12. 20:16
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Na reagáljatok rá! Ez egy unatkozó provokátor! Csak kitaláció az egész!
2016. jan. 12. 20:26
 15/17 anonim ***** válasza:
14%

Figyelj! Általában olyan 3 óránként esznek a picik, úgyhogy ha megetetted, nemhigy egy! de akár 3 órán keresztül is csavaroghatsz!! 😉

(-.-")

Bár én egy pisilésnyi időre sem mertem magára hagyni, csak ha tudtam, hogy valaki van mellette... de biztos én aggódtam túl...

2016. jan. 13. 00:22
 16/17 anonim ***** válasza:
25%
Mivel ez kimeríti a gondatlan veszélyeztetés kategóriáját, menj csak nyugodtan, de hagyd meg nekünk a címed, hogy hova küldjük utánad a rendőröket a feljelentéssel.
2016. jan. 13. 14:12
 17/17 ngbarabas válasza:

9hetes babám kint aludt a kertben ,mert gondoltam jót tesz a levegőn neki...babakocsiban.2 órája aludt már békésen amikor bejöttem a házba.Elkezdtem porszívózni,ő közben felébredt. Megijedhetett szegény, nagyon sírt.En hülye...pár percig egyedül volt, mert nem hallottam meg azonnal. Mire ölbe kaptam, már nagyon zaklatott volt. Nehezen nyugodott meg, mikor úgy tűnt,hogy már nyugodt, még akkor is hogy is mondjam...rázkódott a kis teste egyet-egyet. Feltem, hogy meddig fog úgy csinálni,de hál 'Istennek nem sokáig.

Megnyugodott a karomban.

Soha többé nem jövök el mellőle 2lepesnel messzebbre.

Ugye nem traumatizaltam örökre ezzel az egy hibával? Fog még bízni bennem?

Köszi a válaszokat.

júl. 13. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!