Pár hetes babát mennyi időre lehet egyedül hagyni?
Ez most komoly? egy órára? Pár percre sem, gyerekről van szó, nem macskáról.
Múltkor volt már egy hasonló kérdés, nem gondoltam, hogy többen vagytok ilyen furcsa gondolkodásúak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Te teszed fel 2 naponta ezeket az egyedül hagyós kérdéseket?
Egyébként a válasz, hogy semennyi időre se lehet egyedül hagyni, és ez így lesz még jó 6-7 évig minimum, mikor már talán (gyerekfüggő!) leszaladhatsz 15 percre a kisközértbe. Majd 9-10 évesen már egyedül hagyhatod hosszabb időre is.
A kérdésre válaszolva: semennyire.
De ez valószínűleg kamu kérdés, vagy ha a kérdező komolyan gondolja, akkor nagyon nem való neki gyerek. :/
Nem szabad egyedül hagyni. Én fürödni sem mertem elmenni csak vele" (bevittem hordozóba) mert féltem,hogy pont sír/visszabukja a tejet,vagy bármi baja esik. Ha anya vagy,úgy érzem nagy gondok vannak veled,szerintem nincsenek anyai érzéseid felerősödve és ki sem alakult a kötődés,de ez saját véleményem. Ha nem,akkor pedig remélem ,hogy kifog alakulni és nem ti lesztek a következő tragédia a tv-ben.
Ha ilyen felmerül benned,akkor addig ne vállalj babát (mert remélem nincs még) amíg nem fogod fel magadtól ,hogy kisbabát nem szabad egyedül hagyni. És egyébként ez pont nen egy olyan kérdès,hogy "dehát honnan tudtam volna,azért érdeklődöm mert nem tudtam" mert ezt már egy 13 éves is felfogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!