Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak teljesen el...

Mit csináljak teljesen el vagyok keseredve?

Figyelt kérdés

Havi bevételünk kb 170 ezer. Ebből kellene fizetni: törlesztő+rezsi kb 120ezer, kaja, manónak a cuccok. Hogy lehet ennyiből megélni?

Eddig több volt de most kb 50 ezerrel kapunk kevesebbet. Teljesen el vagyok keseredve. Mit csináljak? Még nagyon pici a manó, így dolgozni se tudok elmenni.

2010. márc. 26. 12:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
13:11 vagyok... Az nem baj ha az önkormányzat elutasít,minket is elutasított forráshiny miatt/hahaha/ de ugyanott badod a krízis támogatást,írd le az ÖSSZES kiadást -bevételt,szerintem megkapjátok,ezt nem az önkormányzat adja csak közvetítő!!! Elutasítástól 6napon belül a férjrm számláján volt a pénz!!! Próbálkozz bátran,nem nekünk kell szégyellni magunkat!!! Ja! Ha magad főzöl a picurnak az olcsóbb és még tudod is mit eszik,meg mostmár elég sok mindent ehet majd amit magatoknak is csinálsz:):) Fel a fejjel:)
2010. márc. 26. 13:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, a védőnő nagy segítség lehet. Bár én nem szorulok a támogatásra, de amikor viszem a gyerekeket egészséges rendelésre mindig viszek egy szatyor ruhát, holmit, amit ő eloszt, akinek szüksége van rá. Karácsony előtt raktam oda szaloncukrot, sok csokit, meleg hálózsákot kisbabáknak, most pedig a húsvéti csomagot készítem majd össze: csokik, popsitörlő, ruhácskák. Tudom, hogy nem sok, egy csepp apróság, de aki kapja, az ennek is tud örülni!
2010. márc. 26. 13:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos sokan vagyunk/voltunk hasonló helyzetben és tényleg nehéz ennyi péznt beosztani. Mikor otthon voltam még a kisfiammal, mi is kb. ennyi pénzből éltünk, de akárhogy spóroltunk, néha kellet a szülői segítség. Volt úgy , hogy fizu előtt jött egy betegség, kisgyereknek ki kellett váltani a gyógyszereit ... több ezer Ft-ért....stb. Ezért is jöttem vissza dolgozni, így most gyesen vagyok, de mellette dolgozom teljes munkaidőben. Rossz volt a kisfiamtól elszakadni és bölcsibe adni, de dönteni kellett. Azóta lassan jövünk egyenesbe. Meglepetten tapasztaltam, hogy akikkel együtt szültem, már szintén mennek vissza dolgozni... biztos nem véletlenül. Neked mekkora a babád? Nem tudsz mellette pár órában dolgozni, addig esetleg nagymamára hagyni? Tudom, hogy nem könnyű, nekem is a szívem szakadt meg, mikor bölcsis lett, de most már úgy gondolom jó döntés volt. Neki is sokkal több mindent meg tudunk adni, és sok jót is tanul a közösségben. Azóta kezdett el pl. beszélni... Minden jót nektek!

2010. márc. 26. 13:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Énis...

1évig a havi bevételünk 49 ezer ft volt.. Ott volt a 2évesem és a kisebbik a pocakban. rengeteget nélkülöztünk, szinte csak a gyereknek vásároltunk. Mindenből a legolcsóbbat vettük.

Amikor a pici 2 hós lett, végre sikerült munkába állnia a férjemnek. De addig én idegileg kikészültem, sokat sírtam. Nálunk nincs rezsi és részlet, de a 49ezer lószart sem ért:(

2010. márc. 26. 15:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Pont most tettem fel egy hasonló kérdést. Sajna megoldást én sem tudok. Már csak a csodában bízok :-(
2010. márc. 27. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!