Mit csináljak teljesen el vagyok keseredve?
Havi bevételünk kb 170 ezer. Ebből kellene fizetni: törlesztő+rezsi kb 120ezer, kaja, manónak a cuccok. Hogy lehet ennyiből megélni?
Eddig több volt de most kb 50 ezerrel kapunk kevesebbet. Teljesen el vagyok keseredve. Mit csináljak? Még nagyon pici a manó, így dolgozni se tudok elmenni.
Szia!
Sajnos sokan vagyunk/voltunk hasonló helyzetben és tényleg nehéz ennyi péznt beosztani. Mikor otthon voltam még a kisfiammal, mi is kb. ennyi pénzből éltünk, de akárhogy spóroltunk, néha kellet a szülői segítség. Volt úgy , hogy fizu előtt jött egy betegség, kisgyereknek ki kellett váltani a gyógyszereit ... több ezer Ft-ért....stb. Ezért is jöttem vissza dolgozni, így most gyesen vagyok, de mellette dolgozom teljes munkaidőben. Rossz volt a kisfiamtól elszakadni és bölcsibe adni, de dönteni kellett. Azóta lassan jövünk egyenesbe. Meglepetten tapasztaltam, hogy akikkel együtt szültem, már szintén mennek vissza dolgozni... biztos nem véletlenül. Neked mekkora a babád? Nem tudsz mellette pár órában dolgozni, addig esetleg nagymamára hagyni? Tudom, hogy nem könnyű, nekem is a szívem szakadt meg, mikor bölcsis lett, de most már úgy gondolom jó döntés volt. Neki is sokkal több mindent meg tudunk adni, és sok jót is tanul a közösségben. Azóta kezdett el pl. beszélni... Minden jót nektek!
Énis...
1évig a havi bevételünk 49 ezer ft volt.. Ott volt a 2évesem és a kisebbik a pocakban. rengeteget nélkülöztünk, szinte csak a gyereknek vásároltunk. Mindenből a legolcsóbbat vettük.
Amikor a pici 2 hós lett, végre sikerült munkába állnia a férjemnek. De addig én idegileg kikészültem, sokat sírtam. Nálunk nincs rezsi és részlet, de a 49ezer lószart sem ért:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!